Ξένους διαιτητές στους τελικούς της Α1 μπάσκετ ζητά ο Ολυμπιακός

Ξένους διαιτητές για τους τελικούς του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών ζητά η ΚΑΕ Ολυμπιακός, ύστερα από την εξαίρεση των διεθνών διαιτητών από τους ορισμούς και όσα συνέβησαν στην χθεσινή (30/5) συνεδρίαση της ΚΕΔ.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός εκτιμά πως η διεξαγωγή του πρόσφατου τελικού Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο με ξένους διαιτητές είναι το ιδανικό… πάτημα για το δικό της αίτημα προς την κυβέρνηση.

Σε διαφορετική περίπτωση, αν δεν υπάρξει θετική ανταπόκριση στο αίτημά τους για ξένους διαιτητές, οι παράγοντες του Ολυμπιακού ζητούν διακοπή της σεζόν, να μην ξεκινήσει καν η σειρά των τελικών. 

Να σημειωθεί ότι οι Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος ζητούν την παρέμβαση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, για το θέμα που έχει προκύψει ύστερα από την δικαίωση των διεθνών διαιτητών από το ΑΣΕΑΔ.

Να υπενθυμίσουμε πως οι διεθνείς διαιτητές της Euroleague είναι οι Σπύρος Γκόντας, Γιάννης Φούφης, Ηλίας Κορομηλάς και Πέτρος Παπαπέτρου. Οι δύο πρώτοι μάλιστα έκαναν δηλώσεις σήμερα (31/5) με τις οποίες εξηγούν γιατί θεωρούν εκδικητική τη στάση της ΕΟΚ προς το πρόσωπό τους.

πηγή