Ξάνθη: «Βόμβα» με νέο κρούσμα στους Ακρίτες – Στον «αέρα» ο αγώνας μπαράζ με Απόλλωνα

Κατά τις καθιερωμένες εξετάσεις που γίνονται πριν από τα παιχνίδια ανιχνεύτηκε θετικό κρούσμα κορονοϊού στην ομάδα της Ξάνθης.

Αν και δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν πρόκειται για ποδοσφαιριστή ή μέλος του σταφ, άπαντες στην ομάδα έχουν μπει σε καραντίνα, όπως ορίζει το πρωτόκολλο, ενώ έχει σφραγιστεί το προπονητικό κέντρο, που βρίσκεται πολύ κοντά στο γήπεδο της Ξάνθης, για να απολυμανθεί.

Έτσι, λοιπόν, οδεύει προς αναβολή το πρώτο μπαράζ κόντρα στην «Ελαφρά Ταξιαρχία», εν αναμονή των νέων εξετάσεων που θα υποβληθούν οι Θρακιώτες.

Στην περίπτωση που δεν γίνει σήμερα το παιχνίδι, η αναβολή θα είναι 48ωρη, διάστημα στο οποίο η ομάδα τίθεται σε καραντίνα και όλα τα μέλη επανεξετάζονται από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και μόνο εφόσον είναι όλοι αρνητικοί, θα γίνει το ματς.

Οι παίκτες της Ξάνθης θα υποβληθούν σε επαναλαμβανόμενα τεστ τις επόμενες ώρες, ενώ όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ τα μέλη της αποστολής τέθηκαν σε 48ωρη καραντίνα, σύμφωνα με τις υποδείξεις του ΕΟΔΥ και τις επιταγές των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Η ανακοίνωση: «Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης ανακοινώνει ότι βρέθηκε θετικό κρούσμα κορονοϊού μετά τα τεστ στα οποία υποβλήθηκε το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ήδη τα μέλη της ομάδας που απαρτίζουν την αποστολή τέθηκαν σε 48ωρη καραντίνα και θα υποβάλλονται σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ που βρίσκεται στην Ξάνθη, ακολουθώντας τη διαδικασία σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο».

Πηγή: Filathlos.gr

Διαβάστε περισσότερα