Νύχτα τρόμου για Γαρμπή και Σχοινά: «Θα σου φυτέψουμε μία σφαίρα στο κεφάλι» (video)

Θύματα ληστείας έπεσαν τα ξημερώματα ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή, στο σπίτι τους στη Νέα Ερυθραία και, όσο οι ώρες περνούν, νέα στοιχεία έρχονται στο φως.

Η ώρα ήταν 5:50 π.μ και η Καίτη Γαρμπή επέστρεφε από το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης όπου εμφανίζεται. Τέσσερις ένοπλοι είχαν στήσει ενέδρα και περίμεναν κρυμμένοι. Όλοι τους φορούν κουκούλες. Μόλις η τραγουδίστρια στάθμευσε το αυτοκίνητό της, εμφανίστηκαν μπροστά της και την απείλησαν με όπλα, ώστε να τους οδηγήσει μέσα στο σπίτι.

Ακούγοντας τη φασαρία, ο Διονύσης Σχοινάς ανέβηκε στο ισόγειο του σπιτιού και ήρθε αντιμέτωπος με τους τέσσερις ληστές που τον ακινητοποίησαν υπό την απειλή των όπλων.

Όπως προκύπτει από τις καταθέσεις, οι δράστες έδεσαν τον τραγουδιστή. Για να τον τρομοκρατήσουν, τον απείλησαν ότι «θα του φυτέψουν μια σφαίρα στο κεφάλι» και στη συνέχεια τον υποχρέωσαν να τους ανοίξει το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού. Κάμερα ασφαλείας υπήρχε τόσο στον εξωτερικό χώρο, όσο και πίσω από την εξώπορτα, στον εσωτερικό διάδρομο και, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έχουν καταγράψει τις κινήσεις τον κακοποιών, που ωστόσο είχαν τα πρόσωπά τους καλυμμένα.

Το ζευγάρι αποκάλυψε που βρισκόταν το χρηματοκιβώτιο και τότε οι δράστες αφαίρεσαν μεγάλο χρηματικό ποσό και κοσμήματα και τράπηκαν σε φυγή.

 

Πηγή: Νύχτα τρόμου για Γαρμπή και Σχοινά: «Θα σου φυτέψουμε μία σφαίρα στο κεφάλι» (video)altsantiri

Διαβάστε περισσότερα