«Ντου» από χούλιγκαν στο Ολυμπιακός – Μπάγερν Μονάχου Κ19 – Καταδικάζει η ΠΑΕ (video)

Το απόγευμα της Τρίτης 22 Οκτωβρίου η Κ19 του Ολυμπιακού υποδέχθηκε την Μπάγερν Μονάχου για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Youth League. Ωστόσο ο αγώνας διεκόπη, καθώς στο 84ο λεπτό της αναμέτρησης εισέβαλαν 70 κουκουλοφόροι στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Φέροντας κράνη, λοστούς και φωτοβολίδες κατευθύνθηκαν προς το μέρος όπου βρισκόταν οι οπαδοί της Μπάγερν και τους επιτέθηκαν με φωτοβολίδες και καρέκλες. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού αντέδρασαν και απώθησαν τους κουκουλοφόρους εισβολείς. Η παρέμβασή τους ήταν καταλυτική για ν’ αποφευχθούν τα χειρότερα. Η αναμέτρηση διεκόπη.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες θέλουν τουλάχιστον τέσσερις γερμανούς να αποχωρούν τραυματίες από το γήπεδο.

Μετά το θλιβερό περιστατικό, η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας καταδικάζει τα επεισόδια και τονίζει πως οι εισβολείς δεν έχουν σχέση, ούτε θέση στην οικογένεια του Ολυμπιακού.

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τη σημερινή εισβολή χούλιγκαν στον Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη κατά τη διάρκεια του αγώνα. Οι εισβολείς δεν έχουν ουδεμία θέση στην οικογένεια του Ολυμπιακού και ουδεμία σχέση με την οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

(Με πληροφορίες από sport24.gr)

Πηγή: «Ντου» από χούλιγκαν στο Ολυμπιακός – Μπάγερν Μονάχου Κ19 – Καταδικάζει η ΠΑΕ (video)altsantiri

Διαβάστε περισσότερα