Νομικά κατά του ΠΑΟΚ κινείται και ο Τζουγανάτος – «Μυθεύματα όσα ακούγονται»

Ο δικηγόρος και μέλος της ΕΕΑ, Δημήτρης Τζουγανάτος, έκανε γνωστό με δήλωσή του πως θα κινηθεί νομικά κατά του ΠΑΟΚ για τις κατηγορίες που έχουν εξαπολυθεί εναντίον του από τους «ασπρόμαυρους», σχετικά με τον ρόλο του στην εισήγηση της Επιτροπής στην υπόθεση με την Ξάνθη.

Χαρακτήρισε, μάλιστα, «μυθεύματα», τα όσα τους προσάπτουν στις καταγγελίες τους οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, περί σχέσης με εταιρεία συμφερόντων του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη. Με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να έχει καταγγείλει και συναντήσεις του στο γραφείο του, παραμονές της εισήγησης της ΕΕΑ.

Ο δικηγόρος, και μέλος της ΕΕΑ, τόνισε πως όσοι διαδίδουν συκοφαντίες «θα αντιμετωπίσουν την κρίση της δικαιοσύνης, ως μόνη νόμιμη απόκρουση της κακοήθειάς τους».

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Τζουγανάτου αναφέρει:

«Όσοι, με αφορμή την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, δεν αντέχουν την αλήθεια και αρνούνται να δεχθούν τα προβλεπόμενα στον νόμο, αντικαθιστούν τον λόγο με την ύβρη και το επιχείρημα με την συκοφαντία.

Κατασκευάζουν ευφάνταστες ιστορίες-μυθεύματα, περί δήθεν σχέσεων, συναντήσεων και επιλήψιμων παρασκηνιακών ενεργειών οι οποίες συνετέλεσαν στην έκδοση της πιο πάνω απόφασης καθιστάμενοι υπαίτιοι βαρύτατα συκοφαντικής εις βάρος μου συμπεριφοράς.

Σπεύδω να τους διαβεβαιώσω ότι θα αντιμετωπίσουν την κρίση της δικαιοσύνης, ως μόνη νόμιμη απόκρουση της κακοήθειάς τους».

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός, μέσω διαρροών, παραδέχθηκε την παρουσία ανθρώπων της διοίκησης και του νομικού του επιτελείου στο δικηγορικό γραφείο του κ. Τζουγανάτου, την οποία αποκάλυψε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά έδωσε άλλη διάσταση, αναφορικά με τον σκοπό αυτής της επίσκεψης.

Οι «ερυθρόλευκοι» με δυο ανακοινώσεις τους για τις καταγγελίες της ομάδας της Θεσσαλονίκης, που κάνει λόγο για πολιτική απόφαση, μπλέκοντας και τον Λευτέρη Αυγενάκη, σχετικά με την εισήγηση της ΕΕΑ, υπογράμμισαν… «Μαύρη κηλίδα στην ιστορία ΠΑΟΚ και Ξάνθης, οι Έλληνες ξέρουν την αλήθεια» και συμπλήρωσαν: «Δεν συμμετέχουμε σε επικοινωνιακά παιχνίδια διχασμού και αποπροσανατολισμού».

Πηγή: Νομικά κατά του ΠΑΟΚ κινείται και ο Τζουγανάτος – «Μυθεύματα όσα ακούγονται»altsantiri

Διαβάστε περισσότερα