Νίκη Βίσση για πυρκαγιά στο Μάτι: Το σπίτι μας κάηκε και για αρκετό καιρό μέναμε στην Άννα (video)

Η Νίκη Βίσση έχασε σχεδόν όλο της το σπίτι από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι και πλέον μένει με την οικογένειά της στο υπόγειο του σπιτιού μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες.

Όπως εξομολογήθηκε για καιρό έμενε με την οικογένειά της στο σπίτι της αδελφής της και γνωστής τραγουδίστριας, Άννας Βίσση.

«Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι θα μπορούσε να συμβεί τέτοιο κακό σε έναν τόπο δίπλα στη θάλασσα. Ο άντρας μου βγήκε έξω από το σπίτι με το μαγιό. Πρόλαβε να πάρει μόνο το κινητό του.

Μένουμε στο υπόγειο του παλιού σπιτιού, το οποίο “έζησε” από τη φωτιά. Είχε καεί το μισό υπόγειο, το επισκευάσαμε μόνοι μας. Δεν θέλαμε να μείνουμε αλλού. Δίπλα από το σπίτι μας έχουμε ένα μικρότερο ξύλινο που δεν άγγιξε η φωτιά.

Οι οικογένειές μας, μας στάθηκαν. Για αρκετά καιρό μέναμε στην Άννα. Όλη μου η οικογένεια μου έλεγε να φύγουμε, γιατί κάθεστε στα καμένα; Είμαστε σκληροπυρηνικοί Ματιώτες. Η μεσαία μου κόρη μόλις αντίκρισε το καμένο σπίτι έπεσε κάτω και έβαλε τα κλάματα», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Love it».

Διαβάστε περισσότερα