Νέο παραλήρημα του Μητροπολίτη Μόρφου: Έχουμε τόσες εκτρώσεις και μαραζώνουμε για τα παιδιά που σκότωσε ο «Ορέστης» (video)

Νέο παραλήρημα από τον Μητροπολίτη Μόρφου, ο οποίος αναφέρθηκε στον serial killer της Κύπρου, Νίκο Μεταξά, ρίχνοντας την ευθύνη στις εκτρώσεις για τις δολοφονίες που διέπραξε.

Σε νέο απόσπασμα της ομιλίας του, στην οποία είχε εξηγήσει πώς «δημιουργούνται» οι ομοφυλόφιλοι και τη «μυρωδιά» τους, ο Μόρφου εξέφρασε την άποψη ότι ο κύκλος των δολοφονιών δεν έχει κλείσει, καθώς στην κυπριακή κοινωνία αυξάνονται τα ποσοστά των εκτρώσεων.

«Είπα και αλλού. Δεν επιτρέπεται η Κύπρος να έχει τόσο υψηλό ποσοστό εκτρώσεων και να μαραζώνουμε για τα δύο παιδάκια που εσκότωσεν ο δολοφόνος. Ρε εσού έκαμες τρεις εκτρώσεις, τα μωρά σου, και τώρα υποκριτή και φαρισαίε κατακρίνεις τον Νικόλα; Και αυτό είναι σε πάρα πολλά σπίτια που έχει συμβεί, σε πάρα πολλές οικογένειες που έχει συμβεί η έκτρωση. Δεν είναι κάτι μεμονωμένο. Μια χώρα που έχει τόσες εκτρώσεις και δολοφονούμε τα παιδιά μας, είναι δυνατόν να μην γεννήσει ένα τέτοιο δολοφόνο;», είπε χαρακτηριστικά.

Συνέχισε, λέγοντας ότι «όσον αυξάνεται το ποσοστό των εκτρώσεων θα έχουμε τέτοια περιστατικά και τότε είναι που θα φανερώνεται η υποκρισία μας».

Στάθηκε στο γεγονός ότι ο Μεταξάς εξομολογήθηκε, λέγοντας ότι «κάλεσε έναν φίλο μας πνευματικό, διακριτικό, συμπονετικό και πήγε και εξομολογήθηκε. Αυτό είναι που τιμά την Κύπρο».

«Κάποιος θα πρέπει να διδάξει τώρα στον Νικόλα, ότι για όλες αυτές τις καημένες υπάρξεις που σκότωσε, ότι θα πρέπει να προσεύχεται για την καθεμιά ξεχωριστά», συνέχισε ο Μητροπολίτης.

(politis.com.cy)

Διαβάστε περισσότερα