Νέο βίντεο ντοκουμέντο: Οι πρώτες στιγμές μετά την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη

Νέο βίντεο ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας δείχνει τη στιγμή της επίθεσης με καυστικό υγρό στην άτυχη 34χρονη γυναίκα που σημειώθηκε χθες, Τετάρτη στην Καλλιθέα.

Η κάμερα που κατέγραψε τις εικόνες βρίσκεται έξω από την είσοδο της πολυκατοικίας στην οποία ένα άτομο έριξε βιτριόλι στο θύμα προκαλώντας του σοβαρά εγκαύματα. Στο βίντεο φαίνεται η στιγμή, όπου μετά την επίθεση, η 34χρονη φέροντας εγκαύματα από το καυστικό υγρό, βγαίνει τρέχοντας από την πολυκατοικία για να πάει στο απέναντι πεζοδρόμιο όπου είναι το φαρμακείο.

Τρέχοντας και ουρλιάζοντας, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, η 34χρονη βγαίνει στον δρόμο και πηγαίνει για να αναζητήσει βοήθεια. Στο βίντεο δεν εμφανίζεται η δράστης.

Οι γιατροί κατάφεραν να σώσουν το μάτι της 34χρονης που κινδύνευε να το χάσει

Τελικά, μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες, οι γιατροί στο νοσοκομείο Metropolitan όπου νοσηλεύεται η άτυχη γυναίκα κατάφεραν να της σώσουν το αριστερό μάτι που μέχρι χθες ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα το έχανε εντελώς.

Ωστόσο, θα έχει απώλειες στην όραση ειδικά σε αυτό το μάτι και έχει πολύ δρόμο μπροστά της για τις πλαστικές επεμβάσεις που θα χρειαστούν σε πρόσωπο, χέρια, λαιμό και τον θώρακα που έχει υποστεί χημικά εγκαύματα.

«Δεν μπορώ να φανταστώ ποιος θα ήθελε να μου κάνει κακό»

«Δεν μπορώ να φανταστώ ποιο άτομο θα ήθελε να μου κάνει κακό. Αυτό που θυμάμαι είναι μια γυναίκα με μαύρα ρούχα να εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά μου, την ώρα που περίμενα το ασανσέρ στο κτήριο όπου εργάζομαι και να μου πετά ένα καυστικό υγρό».

Αυτά ήταν τα μόνα λόγια που είπε η 34χρονη σε αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, που μπόρεσαν να μιλήσουν μαζί της, για μόλις δύο λεπτά, στην ιδιωτική κλινική, στο Νέο Φάληρο, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Η άτυχη γυναίκα, δεν ήταν σε θέση να πει κάτι περισσότερο στους αστυνομικούς που διερευνούν την υπόθεση, λόγω της κατάστασης στην οποία βρίσκεται.

Οι αστυνομικές έρευνες επικεντρώνονται αυτή την ώρα σε πρόσωπα του στενού φιλικού κύκλου της και στο εάν είχε δεχθεί τυχόν απειλές το τελευταίο διάστημα. Παράλληλα, εξετάζεται με μεγάλη προσοχή το βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες που υπάρχουν στην περιοχή.

(Με πληροφορίες από megatv.com)

Διαβάστε περισσότερα