Νέος προπονητής του Πανιωνίου ο Σκουρτόπουλος

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος είναι ο νέος προπονητής του Πανιωνίου, όπως ανακοινώθηκε από την ΚΑΕ της Νέας Σμύρνης.

Με τον ομοσπονδιακό προπονητή υπήρξε ταύτιση απόψεων σε όλα τα ζητήματα που συζητήθηκαν και λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής ανακοινώθηκε η πρόσληψή του από τους «κυανέρυθρους».

Το σχετικό κείμενο αναφέρει:

«Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Θανάση Σκουρτόπουλο για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 και την προοπτική επέκτασης της.

Η διοίκηση της ΚΑΕ και ο μεγαλομέτοχος Σταύρος Αλευρογιάννης κατέβαλλαν αναζήτησαν την καλύτερη δυνατή επιλογή για τον πάγκο της ομάδας μπάσκετ, με μοναδικό γνώμονα την απόδοση της σε καλύτερο, θεαματικότερο και αποτελεσματικότερο επίπεδο από την περσινή παρουσία της στην Α1 κατηγορία.

Η διοίκηση της ΚΑΕ πιστεύει ότι η επιλογή του προπονητή της Εθνικής ομάδας για τον “κυανέρυθρο” πάγκο αποτελεί εχέγγυο για την επίτευξη αυτών των στόχων, ώστε οι φίλαθλοι του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ να ικανοποιούνται από τον συνδυασμό νικηφόρων αποτελεσμάτων και ποιοτικού θεάματος και γι αυτόν τον λόγο προχώρησε σε οικονομική υπέρβαση.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος επιστρέφει στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ μετά την θητεία του την περίοδο 2011-2012.

Η παρουσίαση του Θανάση Σκουρτόπουλου θα γίνει από τον κ. Αλευρογιάννη, μετά την επιστροφή της αποστολής της Εθνικής ομάδας στην Αθήνα».

πηγή