Νέα επίθεση του Ολυμπιακού πριν από τη συνάντηση των «Big 4» με αναφορά και σε «στημένα» ματς

Με νέα ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Ολυμπιακός βάλλει κατά της ΕΠΟ και του Βαγγέλη Γραμμένου, επιτίθεται στον ΠΑΟΚ και κάνει λόγο για «στημένα» παιχνίδια. Αυτό συμβαίνει μόλις δύο ημέρες πριν από τη σημαντική συνάντηση των Big-4 στην Αθήνα με FIFA και UEFA. Αναφέροντας, μάλιστα, ότι στη συγκεκριμένη συνάντηση δεν αναμένεται να βγει αποτέλεσμα.

Οι «ερυθρόλευκοι»… φωνάζουν για τους ορισμούς διαιτητών στα ματς που ακολουθούν. Κάνουν λόγο για «σκανδαλώδη αντικατάσταση εν μία νυκτί τριών μελών του Δευτεροβάθμιου οργάνου Αδειοδότησης» και για «σκανδαλώδη διατήρηση του Προέδρου της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ παρά το ομολογημένο ασυμβίβαστό του, καθώς ο γιος του εργάζεται στο OPEN».

Και να φανταστεί κανείς, ότι οι παραπάνω εξελίξεις έχουν… τρέξει μετά τα όσα είχε καταγγείλει ο Ολυμπιακός για το ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά και την ισοπαλία στο Βόλο. Αυτή η συνάντηση θα κρίνει πολλά σχετικά με την επόμενη ημέρα, όπως είχε φανεί στις επαφές στη Νιόν της Ελβετίας, παρουσία του Λευτέρη Αυγενάκη, και τις… απαντήσεις των ΕΠΟ, UEFA, FIFA για όσα είχαν κατανομάσει οι «ερυθρόλευκοι» για το ελληνικό ποδόσφαιρο. ξανά με πολύ επιθετικούς χαρακτηρισμούς. Η αποχώρηση της διεθνούς εποπτείας περιλαμβάνει, άλλωστε, και εκλογές στην ΕΠΟ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Η διοίκηση Γραμμένου και των επίορκων στελεχών της ΕΠΟ δεν αρκέστηκαν στη σκανδαλώδη αντικατάσταση εν μία νυκτί τριών μελών του Δευτεροβάθμιου οργάνου Αδειοδότησης προκειμένου να προφυλάξει τις ομάδες τους που έχουν καταγγελθεί (ΠΑΟΚ – ΞΑΝΘΗ).

Δεν αρκέστηκαν στη σκανδαλώδη διατήρηση του Προέδρου της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ παρά το ομολογημένο ασυμβίβαστό του, καθώς ο γιος του εργάζεται στο OPEN, βασανιζόμενοι από το ερώτημα αν τελικά το OPEN ανήκει στον ΠΑΟΚ.

Σας καλούμε άμεσα να τον αντικαταστήσετε.

Συνεχίζουν τα σκάνδαλα με τους σημερινούς ορισμούς στον αγώνα της ομάδας μας με τον ΟΦΗ, τοποθετώντας όσους χθες κατέθεσαν τα απαραίτητα διαπιστευτήρια, μην καταλογίζοντας πέναλτι υπέρ του Αστέρα Τρίπολης στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Μια ακόμη ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος.

Κύριοι της ΕΠΟ, έχετε ξεφτιλίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν πάει άλλο.

Και ενώ τα τελευταία τρία χρόνια συνεχώς όλα αυτά τα εγκλήματα, εντός και εκτός των γηπέδων, λαμβάνουν χώρα έχοντας πλήρως χρεοκοπήσει την ΕΠΟ με αλόγιστες σπατάλες εκτός λογικής για τις οποίες θα λογοδοτήσουν στην ελληνική δικαιοσύνη, το ελληνικό ποδόσφαιρο και την Εθνική Ομάδα, με τη χώρα να είναι πρωταθλήτρια στα “στημένα” παιχνίδια και στις εικόνες ντροπής του υποκόσμου στις ενώσεις, σε εκτεταμένα επεισόδια οπαδών με σοβαρούς τραυματισμούς ακόμα και φόνους, ο Υφυπουργός Αθλητισμού και η UEFA, μας καλούν σε φιλολογικές συζητήσεις χωρίς ατζέντα και χωρίς ουσία, χωρίς προτεινόμενες ριζικές αλλαγές στην ΕΠΟ και ΚΕΔ με τους επίορκους να κερδίζουν χρόνο παραμονής στη σάπια καρέκλα τους».

Πηγή: Νέα επίθεση του Ολυμπιακού πριν από τη συνάντηση των «Big 4» με αναφορά και σε «στημένα» ματςaltsantiri

Διαβάστε περισσότερα