Νέα διάκριση στο Χόλυγουντ για την «Αριστέα» του «Άκρως οικογενειακόν»

Η Δέσποινα Μοίρου έγινε γνωστή μέσα από τον ρόλο της «Αριστέας» που υποδυόταν στη σειρά του ΑΝΤ1 «Άκρως Οικογενειακόν».

Η ηθοποιός πλέον μένει στο εξωτερικό και κάνει την προσπάθειά της για καριέρα στο Χόλυγουντ και ήδη έχει καταφέρει πράγματα. Εκτός από ηθοποιός πλέον είναι και σεναριογράφος.

Μάλιστα κέρδισε σε κινηματογραφικό φεστιβάλ, το «Βραβείο Καλύτερης Σεναριογράφου» για την ταινία μεγάλου μήκους, με τίτλο, «Άγραφτο», και πιο συγκεκριμένα το καλύτερο πρωτότυπο σενάριο.

Αν και στην αρχή τους πούλησε την ιδέα, οι ιθύνοντες της ταινίας, στη συνέχεια της ζήτησαν να γράψουν μαζί με τον σκηνοθέτη, όλο το σενάριο.  Η ηθοποιός πόζαρε στο κόκκινο χαλί του Film Festival αφού πρώτα παρέλαβε το βραβείο της.

Πέρυσι  βραβεύτηκε ως η αγαπημένη «Stand Up Comedy ηθοποιός» του κοινού, αλλά και ως stand up comedy σεναριογράφου, αφού η ίδια υπογράφει τους μονόλογούς της, ενώ κατέχει το βραβείο «Excellent in Innovation» που της δόθηκε από τον Λευκό Οίκο, ενώ έχει κερδίσει και το βραβείο σεναριογράφου μεγάλου μήκους δραματικής ταινίας, που θα προβληθεί σε πολλά φεστιβάλ κινηματογράφου, ενώ πρωταγωνιστούν ο Λορέντζο Λάμα και άλλοι σπουδαίοι Αμερικανοί ηθοποιοί.

Πρόσφατα πρωταγωνίστησε ως το βασικό πρόσωπο της καμπάνιας της American Film Market για το 2018.

 

Διαβάστε περισσότερα