Μπράβο σε όλους: Με κόσμο και θέαμα το φιλικό για τους πυρόπληκτους στο Μάτι (video)

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και με πολύ κόσμο τη Μεγάλη Δευτέρα (22/4) το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα σε ομάδα που την αποτελούσαν φίλοι του Κριστόφ Βαζέχα και την ΑΕ Χαλανδρίου, ματς που είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα θα διατεθούν στους πυρόπληκτους στο Μάτι.

To παιχνίδι έγινε στο γήπεδο Χαλανδρίου. Οι πρωταγωνιστές, παλαίμαχοι και νυν, τόνισαν πως το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός πρέπει να προσφέρουν στην κοινωνία με μηνύματα βοήθειας, ενότητας, αγάπης, φιλίας και ειρήνης. Με στόχο να βοηθηθούν οι συνανθρώποι μας.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε – στις κερκίδες ήταν και ο πρώην μπασκετμπολίστας, Δήμος Ντικούδης – και οι παλαίμαχοι άσοι αντάμειψαν τους φιλάθλους, καθώς πρόσφεραν «πλούσιο» θέαμα. Να αναφέρουμε πως η Super League είχε πάρει την απόφαση να ενισχύσει οικονομικά το συγκεκριμένο παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Δείτε βίντεο με φάσεις από τον αγώνα, κατά τη διάρκεια του οποίου ο Νίκος Λυμπερόπουλος πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ, όπως όταν ήταν στην ενεργό δράση. Ακούστε και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Φωτογραφίες: intime.gr

Διαβάστε περισσότερα