Μουσικό καλοκαίρι στα Τρίκαλα: Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά έρχεται το Rizoma sound fest (εικόνα)

Για τέταρτη χρονιά το Rizoma sound fest ανοίγει τις πόρτες του την Παρασκευή, 17 Αυγούστου και μας υποδέχεται στο παλιό Δημοτικό Σχολείο Ριζώματος, στα Τρίκαλα.

Οι «τρελοί μπαλαμοί», οι Gadjo Dilo ανακαλύπτουν μέσα στο πολύχρωμο σύμπαν της gypsy jazz τις μνήμες και τα αρώματα του τόπου μας, με οδηγό πάντα την αρμονία του κάθε κομματιού.

Μαζί τους οι Folk & Roll. Το συγκρότημα από τα Γιάννενα που έχει αγκαλιάσει την βαλκανική, την ηπειρώτικη και τη ρεμπέτικη παράδοση προσδίδοντας πάντα τη δική τους χαρακτηριστική αντίληψη.

Με μυστήριους συνδυασμούς από βαλκανικούς ήχους και τσιγγάνικες μελωδίες από ska, punk, reggae, rap, indie, post-rock και stoner αέρα, στη σκηνή του Rizoma Sound Fest θα ανέβουν και οι BAiLdSA, που υπόσχονται να μην αφήσουν κανέναν στη θέση του.

«Μετά από τρεις επιτυχημένες χρονιές φέτος θα έχουμε κοντά μας τους Gadjo Dilo, τους Folk & Roll & τους BAiLdSΑ. Τους ευχαριστούμε θερμά που αποδέχθηκαν την πρόσκλησή μας και θα είμαστε όλοι εκεί να τους απολαύσουμε», λένε οι διοργανωτές.

Εισιτήρια: Προπώληση 7€  – Ταμείο 10€

Σημεία προπώλησης: Δισκορυχείον, Καρανάσιου 5, Τρίκαλα

πηγή