Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Η Βάνα Δημητρίου έχει «κεντήσει» πάνω στους ρόλους του Τατουάζ

Ο Τόνυ της σειράς «Το τατουάζ», ο κατά κόσμον Μιχάλης Λεβεντογιάννης μίλησε για τον ρόλο του και γι’αυτή του συνεργασία.

«Η Βάνα Δημητρίου έχει κεντήσει πάνω στους ρόλους, η παραγωγή του Κούλλη Νικολάου είναι άρτια και η σκηνοθεσία του Ανδρέα Γεωργίου έχει μια φρέσκια ματιά και κρατά σε εγρήγορση καστ και κοινό. Για το καστ των ηθοποιών δεν ξέρω αν είμαι εγώ αυτός που θα πρέπει να μιλήσει, τα λέει όλα η διαδρομή τους. Είναι μια σειρά που θα μπορούσε κάλλιστα να πωληθεί στο εξωτερικό και να κάνει καλό τόσο στην οπτικοακουστική βιομηχανία της χώρας όσο και στον τουρισμό. Το “Μπρούσκο”, άλλωστε, έχει ανοίξει τον δρόμο. Κάτι που το έχουμε ανάγκη, και οι γείτονες μας από την άλλη μεριά το έχουν εκμεταλλευτεί δεόντως».

Και πρόσθεσε μιλώντας για τον Alpha στην εφημερίδα Espresso: «Θέλω να σημειώσω τον μεγάλο αγώνα του Alpha, που κάτω από δύσκολες οικονομικές συνθήκες κρατά την ελληνική μυθοπλασία ζωντανή. Είναι σπουδαίο να γελάς και να δακρύζεις στη γλώσσα σου. Ο Alpha  τα βάζει με τον ανταγωνισμό, ο οποίος-σε καθημερινή βάση έχει επιλέξει 16 ώρες ριάλιτι προγράμματος! Ο σταθμός παραμένει σταθερός σε όσα πιστεύει και το κοινό τον ανταμείβει με υψηλά ποσοστά τηλεθέασης».

πηγή