«Με τη Δέσποινα Βανδή έχουμε χαθεί, δεν κάνουμε παρέα» (video)

Για τον Φοίβο και τη Δέσποινα Βανδή μίλησε ο Γιώργος Λεμπέσης, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή “Καλύτερα δεν γίνεται” και τη Φωτεινή Πετρογιάννη.

Για τον Φοίβο είπε: «Την πρώτη φορά που είδα τον Φοίβο μου είπε “κάτι μου λέει η φάτσα σου, πρέπει να κάνουμε cd”. Ήταν όνειρό μου να κάνω καριέρα οπότε όταν έγινε η συνεργασία με τον Φοίβο κούμπωσε όλο μαζί. Δεν υπάρχει κάτι νεότερο με τον Φοίβο. Δεν έχει λυθεί το μυστήριο γιατί δεν μιλάμε. Δεν θέλω να λέω κάτι άλλο γι’ αυτό.

Όταν έχεις δημιουργήσει μια κατάσταση με τον τεράστιο συνθέτη Φοίβο, μετά όταν κάνεις ένα άλλο βήμα, είναι δύσκολο. Δεν στεναχωριέμαι για την κατάσταση με τον Φοίβο, απλά δεν έχω κάτι άλλο να πω. Μου έδωσε πολλά και τον ευχαριστώ, αλλά με όλα τα προβλήματα που υπήρξαν, βλέπαμε διαφορετικά την κατάσταση».

Για τη Δέσποινα Βανδή: «Η πρώτη μας γνωριμία έγινε στο Γκάζι που με έστειλε ο Φοίβος, την ώρα που έκανε πρόβα με τον Βασίλη Καρρά. Με τη Δέσποινα μιλάμε αραιά και που πια. Δεν κάνουμε παρέα όπως παλιά, έχουμε ψιλοχαθεί, έχουν αλλάξει οι ζωές μας».

(βίντεο: zappit.gr)

Διαβάστε περισσότερα