Μετανιωμένος και με μάσκα οξυγόνου στον εισαγγελέα ο 77χρονος που σκότωσε υπάλληλο του δήμου Διονύσου (video)

Μετανιωμένος εμφανίστηκε ενώπιον του εισαγγελέα ο 77χρονος που σκότωσε 53χρονο δημοτικό υπάλληλο στον Διόνυσο, καθώς θεωρούσε ότι υπήρχε διαρροή νερού στο σπίτι του, η οποία δεν είχε διορθωθεί και φοβόταν ότι θα σημειωνόταν καθίζηση εδάφους.

Αναλυτικότερα, ο 77χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοχρησία, ενώ του έδωσε προθεσμία να απολογηθεί την Πέμπτη.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του δράστη, Παναγιώτη Χρυσικάκη, ο εντολέας του δηλώνει μετανιωμένος για το έγκλημα σε βάρος του 53χρονου υπαλλήλου του Δήμου.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου υποστηρίζει πως υπήρξε διαπληκτισμός του δράστη με το θύμα και ανέφερε πως ο κατηγορούμενος είχε προσπαθήσει να βρει το θύμα και την περασμένη Παρασκευή, κάτι που δεν κατέστη εφικτό.

Ο κατηγορούμενος είχε παραπονεθεί πολλές φορές στο παρελθόν για προβλήματα εξωτερικής διαρροής που έλεγε πως αντιμετώπιζε το σπίτι του, με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί προβλήματα στατικότητας.

Έξω από το γραφείο του εισαγγελέα ο 77χρονος ήταν με μάσκα οξυγόνου, καθώς φαίνεται να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα υγείας.

Το χρονικό του φονικού

Η δολοφονία σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας, όταν ο ηλικιωμένος πυροβόλησε τρεις φορές το θύμα στο κεφάλι, που εργαζόταν στον τομέα της ύδρευσης, μέσα στο γραφείο του στον Δήμο Διονύσου. Ο 77χρονος συνελήφθη λίγο αργότερα στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου.

«Μόλις δολοφόνησαν έναν συνάδελφο μου. Μπήκε ένας 80χρονος, δεν ήμουν παρών, αμέσως μετά με ειδοποίησαν, είπε ότι θέλει να μιλήσει ιδιαιτέρως με τον προϊστάμενο ύδρευσης, βγήκαν έξω, τράβηξε το πιστόλι και του έριξε τρεις φορές στο κεφάλι γιατί θεωρούσε ότι είχε διαρροή στο σπίτι του, αλλά ο άνθρωπος τα είχε χαμένα», είπε εργαζόμενος στον Δήμο Διονύσου στον Real FM.

«Δεν είχε καμία διαρροή στο σπίτι του. Είχαν πάει οι υπηρεσίες, ο δήμαρχος, η αντιδήμαρχος, όλοι είχαν πάει στο σπίτι του να διαπιστώσουν ότι δεν υπήρχε διαρροή. Αλλά εκείνος πίστευε ότι υπάρχει διαρροή και θεώρησε σκόπιμο ότι έπρεπε να δολοφονήσει τον συνάδελφο. Ήταν υπάλληλος του δήμου και δολοφονήθηκε μέσα στην εργασία του, στο γραφείο του», τόνισε ο ίδιος.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Πηγή: Μετανιωμένος και με μάσκα οξυγόνου στον εισαγγελέα ο 77χρονος που σκότωσε υπάλληλο του δήμου Διονύσου (video)altsantiri

Διαβάστε περισσότερα