Μεγαλείο ψυχής από τον πατέρα της 21χρονης – «Καταδικάζω τα θλιβερά που συνέβησαν στη φυλακή»

Ηχηρό ήταν το μήνυμα του πατέρα της 21χρονης φοιτήτριας σχετικά με το βίντεο-ντοκουμέντο, το οποίο έδειχνε τον ξυλοδαρμό του 19χρονου μέσα στις φυλακές του Αυλώνα.

Αναλυτικότερα, ο πατέρας της φοιτήτριας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN TV , ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Καταδικάζω τα θλιβερά που συνέβησαν στη φυλακή. Είμαστε άνθρωποι αξιοπρεπείς και ηθικοί. Αλίμονο αν πάμε να καταντήσουμε μία κοινωνία ζούγκλα. Εμείς θέλουμε αυτοί οι άνθρωποι να παραδοθούν ενώπιον της δικαιοσύνης και να δικαστούν όπως πρέπει και να τιμωρηθούν όπως πρέπει. Έχουμε μεγαλείο ψυχής όσο δεν φαντάζεστε. Και συμμερίζομαι τον γονέα αυτού του παιδιού και αντιλαμβάνομαι τι τραβάει αυτός ο άνθρωπος βλέποντας να κάνουν αυτά τα πράγματα στο παιδί του».

Στη συνέχεια της παρέμβασής του, υπογράμμισε ότι η οικογένειά του από τετραμελής έχει γίνει τριμελής. «Πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα το μικρό μας. Να πάμε σε κάποιο ψυχολόγο μην τυχόν και δημιουργηθεί κάποιο τραύμα στην ψυχούλα του. Πρέπει να ξαναμπούμε στους ρυθμούς της ζωής μας. Θα κάνουμε τα πάντα για να ξεπεράσουμε αυτό το ανυπέρβλητο εμπόδιο που συναντήσαμε», σημείωσε.

Καταλήγοντας, συμπλήρωσε ότι «ωστόσο θα έπρεπε και οι γονείς αυτών των παιδιών, αφού είχαν δει από μικρή ηλικία ότι παρουσίαζαν μια κάπως επιθετική και αποκλίνουσα συμπεριφορά, να ρωτούσαν κάποιους ειδικούς. Να πήγαιναν τα παιδιά τους σε κάποιους ειδικούς επιστήμονες και ψυχολόγους. Δεν γίνονται εγκληματίες όλα τα παιδιά που παρουσιάζουν επιθετικές συμπεριφορές».

Το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε περισσότερα