Μαχαίρωσαν μαθητή μέσα στο σχολείο του στην Αμαλιάδα – Πώς μια παρεξήγηση οδήγησε σε άγριο καυγά (video)

Ένα σοκαριστικό περιστατικό έλαβε χώρα σε σχολείο της Αμαλιάδας, καθώς ένας 15χρονος μαθητής έπεσε θύμα επίθεσης με αιχμηρό αντικείμενο το πρωί της Πέμπτης (31/10)… Θύτης είναι ένας 18χρονος, που αναζητείται από στην αστυνομία. Μια παρεξήγηση οδήγησε σε άγριο καυγά μεταξύ τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό έλαβε χώρα στο διάλειμμα, στις 10:30, όταν οι δυο μαθητές τσακώθηκαν στο 1ο Λύκειο Αμαλιάδας. Ο θύτης, που είναι μεγαλύτερος (18 ετών) και φοιτά στο ίδιο σχολείο, φέρεται να χρησιμοποίησε μαχαίρι ή κάποιο άλλο αιχμηρό αντικείμενο, χτυπώντας το θύμα του στην πλάτη και στον αγκώνα. Κάποιοι ανέφεραν ότι μπορεί για «όπλο» του να είχε ένα στυλό.

Το επεισόδιο ανάμεσα στους δυο μαθητές συνέβη μέσα στο σχολικό συγκρότημα και ο καυγάς πήρε απρόβλεπτες διαστάσεις. Φέρεται μάλιστα, να ξεκίνησε για μια κοπέλα. Το τραυματισμένο παιδί, σωριάστηκε αιμόφυρτο και στο σχολείο επικράτησε πανικός. Οι καθηγητές ειδοποίησαν τον διευθυντή και εκείνος με τη σειρά του, την αστυνομία.

Όπως αναφέρει το «patrisnews.com» ο 15χρονος φέρει πολλαπλά τραύματα στην πλάτη. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος για την υγεία του. 

Στο σχολείο έσπευσαν και αστυνομικοί για τη διενέργεια έρευνας, ώστε να διαπιστωθεί τι έχει συμβεί. Υπενθυμίζεται ότι τους ειδοποίησε ο διευθυντής και έσπευσαν ταχύτατα.

(πληροφορίες, φωτογραφία από patrisnews.com και ΣΚΑΪ)

Πηγή: Μαχαίρωσαν μαθητή μέσα στο σχολείο του στην Αμαλιάδα – Πώς μια παρεξήγηση οδήγησε σε άγριο καυγά (video)altsantiri

Διαβάστε περισσότερα