«Μας έχει στοιχίσει πολύ η ήττα από την Μπενφίκα», τόνισε ο Ουζουνίδης

Tους αγώνες της στο Champions League εναντίον της Μπενφίκα ολοκληρώνει την Τετάρτη η ΑΕΚ στη Λισσαβόνα και ο Μαρίνος Ουζουνίδης θυμήθηκε όσα συνέβησαν στον αντίστοιχο αγώνα του ΟΑΚΑ.

Τότε που η ΑΕΚ ηττήθηκε 2-3 ενώ είχε αγγίξει μια πολύ μεγάλη νίκη. «Θεωρώ ότι το σκορ στο πρώτο ματς με τη Μπενφίκα ήταν πολύ άδικο για εμάς. Μας στοίχισε πάρα πολύ στην ψυχολογία μας. Ελπίζω να είμαστε πιο τυχεροί και να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα» είπε κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου ο 50χρονος τεχνικός.

Επίσης, είπε ακόμη:

«Πρέπει να παίξουμε καλύτερα και να αποφύγουμε τα λάθη που κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Υπήρξαν στιγμές που κάναμε κάποια λάθη για τα οποία μας τιμώρησαν οι αντίπαλοι. Θέλουμε να τα αποφύγουμε.

Όταν μπαίνεις σε ένα τέτοιο ματς δεν σκέφτεσαι μόνο τα λεφτά. Σκέφτεσαι ότι πρέπει να κάνεις το καλύτερο δυνατό γιατί ο κόσμος παρακολουθεί. Δόξα τω Θεώ το οικονομικό κομμάτι πήγε καλά από την πρόκρισή μας στους ομίλους.

Αυτά τα παιχνίδια για εμάς είναι κάτι πρωτόγνωρο, κάτι από το οποίο εγώ και οι παίκτες μαθαίνουμε. Προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι».

Για την απουσία του Αλεφ που αφήνει «γυμνή» τη μεσαία γραμμή, ο Ουζουνίδης είπε:

«Θα πρέπει να βρούμε άλλους… Σίγουρα είναι ένα πρόβλημα για εμάς οι απουσίες στο κέντρο. Δυστυχώς από το πρώτο ματς των ομίλων είχαμε απουσίες, φτάσαμε στο τελευταίο και έχουμε ακόμα περισσότερες. Δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον το παιχνίδι, άρα πρέπει να το δούμε πιο χαλαρά.

Η μεσαία γραμμή είναι ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα, ίσως θα βάλουμε κάποιους παίκτες που δεν είναι από τη φύση τους κεντρικοί, για να καλύψουμε τα κενά αυτά. Σίγουρα θα αγωνιστούν κάποιοι, είτε ως αλλαγή είτε ως βασικοί, οι οποίοι δεν είχαν παίξει στα προηγούμενα ματς»

Σε ερώτηση Πορτογάλων για τον συμπατριώτη τους, Αντρέ Σιμόες, απάντησε: «Είναι πολύ πιθανό τις επόμενες ημέρες να πάει σε άλλο σύλλογο. Ολοι ξέρουν πόσο σημαντικός υπήρξε στην ΑΕΚ και πόσα προσέφερε».

 

Διαβάστε περισσότερα