Μαρακάκης – Θωμοπούλου: Η πρώτη φωτό με τη νεογέννητη κόρη τους και το «τρυφερό» μήνυμα

Πριν από λίγες ημέρες ο Γιάννης Μαρακάκης και η Νίκη Θωμοπούλου έγιναν γονείς.

Η σύζυγος του γνωστού δικηγόρου πόσταρε στο instagram φωτογραφία τα χέρια τους με το χεράκι της μικρούλας να ποζάρουν στο μαιευτήριο κι έγραψε: «Και μέσα στις δυσκολίες των καιρών γεννιέται πάντα η ελπίδα! Και έχει το πιο ωραίο μπουγελοφατσάκι.

Ευτυχισμένη που φέραμε στον κόσμο ένα μοσχαράκι (4.130 κιλά και 57 πόντους!!!) υγιέστατο και (στα δικά μου μάτια τουλάχιστον) πανέμορφο – και το πιο σπουδαίο – με φυσιολογικό τρόπο! Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον αγαπημένο μου γιατρό @dimitriskoleskas και την υπερκαταπληκτική μου μαία @enta_mpaka για τη στήριξη και τη βοήθεια τους τις στιγμές του τοκετού που εξαντλήθηκε το κουράγιο και η επιμονή να συνεχίσω να προσπαθώ.

Και φυσικά.. όλα αυτά δε θα τα κατάφερνα χωρίς τον άντρα της ζωής μου.. πιο δυνατός από ποτέ δίπλα μου! #lifeisbeautiful #thinkpositive #wewillgetthroughthis».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

𝟷𝟼.𝟶𝟹.𝟸𝟶𝟸𝟶 – Welcome to this crazy world, lil one – Και μέσα στις δυσκολίες των καιρών γεννιέται πάντα η ελπίδα! Και έχει το πιο ωραίο μπουγελοφατσάκι 😍 – Ευτυχισμένη που φέραμε στον κόσμο ένα μοσχαράκι (4.130 κιλά 🙈και 57 πόντους!!!) υγιέστατο και (στα δικά μου μάτια τουλάχιστον) πανέμορφο – και το πιο σπουδαίο – με φυσιολογικό τρόπο! Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον αγαπημένο μου γιατρό @dimitriskoleskas και την υπερκαταπληκτική μου μαία @enta_mpaka για τη στήριξη και τη βοήθεια τους τις στιγμές του τοκετού που εξαντλήθηκε το κουράγιο και η επιμονή να συνεχίσω να προσπαθώ. Και φυσικά.. όλα αυτά δε θα τα κατάφερνα χωρίς τον άντρα της ζωής μου.. πιο δυνατός από ποτέ δίπλα μου! – #lifeisbeautiful 💕 #thinkpositive #wewillgetthroughthis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη It’s Nicky. ♍🤷🏻‍♀️🤰🏻 (@nicky_thom) στις 21 Μάρ, 2020 στις 5:57 πμ PDT

Πηγή: Μαρακάκης – Θωμοπούλου: Η πρώτη φωτό με τη νεογέννητη κόρη τους και το «τρυφερό» μήνυμαaltsantiri

Διαβάστε περισσότερα