«ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV»: Οι σειρές της νέας σεζόν – Δείτε πότε κάνουν πρεμιέρα

Το πρόγραμμα του «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV» επιστρέφει ανανεωμένο την καινούργια τηλεοπτική σεζόν.

Νέες σειρές θα προστεθούν στις αγαπημένες μας. Αγωνία, συγκίνηση, μυστήριο και έρωτας, θα κρατήσουν συντροφιά στο πλούσιο, νέο πρόγραμμα του σταθμού.

«Santa Diabla»: Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα 9 Σεπτεμβρίου στις 14:00 και καθημερινά στις 15:00.

Μια νέα γυναίκα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της, όταν μαθαίνει ότι ο άνδρας της πέθανε στη φυλακή. Πρέπει να μεγαλώσει μόνη της το παιδί τους και να διαχειριστεί τον πόνο που προκάλεσε η άδικη φυλάκισή του και ο χαμός του. Στο μυαλό της σχηματίζεται η ιδέα της εκδίκησης. Η οικογένεια που ευθύνεται για την τραγική κατάληξη του συζύγου της, πρέπει να πληρώσει. Μια προσεκτικά σχεδιασμένη εκδίκηση όμως, κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα, όταν ο έρωτας μπαίνει στο δρόμο της. Ερωτεύεται τον αδερφό του άνδρα που ευθύνεται για όλα. Θα ολοκληρώσει το σχέδιό της;

«La Patrona»: Πρεμιέρα 9 Σεπτεμβρίου στις 16:00 και καθημερινά στις 17:00.

Μια δυναμική γυναίκα αγωνίζεται καθημερινά, να αποδείξει την αξία της σε έναν καθαρά ανδροκρατούμενο χώρο. Ένα τραγικό δυστύχημα, που αποδεικνύεται δολιοφθορά, θα κοστίσει τη ζωή στον ίδιο τον πατέρα της και θα αλλάξει για πάντα τη ζωή της. Κατηγορείται άδικα και φυλακίζεται σε μία ψυχιατρική κλινική. Αντέχει όλες τις δοκιμασίες διατηρώντας τη λογική της και την δίψα της για εκδίκηση και απονομή δικαιοσύνης. Όταν ελευθερωθεί, τίποτα δεν μπορεί να τη σταματήσει. Τίποτα, εκτός από τον έρωτα.

Διαβάστε περισσότερα