Μήνυση κατ’ αγνώστων από την οικογένεια της 22χρονης φοιτήτριας – «Βλέπουν» εμπλοκή σατανιστών

  • Χάθηκαν όλα τα αρχεία της φοιτήτριας
  • Η οικογένεια της είναι σίγουρη ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια
  • Από το τμήμα Ανθρωποκτονιών εξετάζεται πλέον η υπόθεση

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου της 22χρονης φοιτήτριας, η οποία βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Αιγάλεω.

Οι γονείς της κατέθεσαν μήνυση κατά αγνώστων καθώς θεωρούν ότι το παιδί τους δεν έβαλε τέλος στη ζωή του. Κι αυτό, καθώς μία περίεργη φωτογραφία που είχε αναρτήσει στα social media η 22χρονη κάνει τους γονείς της να θεωρούν πως ο θάνατός της οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, σε κάποιο είδος σατανιστικής τελετής.

«Πρόκειται για μία υπόθεση που ενώ αρχικά δημιούργησε την εντύπωση μιας αυτοκτονίας στη συνέχεια υπήρξαν στοιχεία που περιήλθαν εις γνώση της οικογενείας της κοπέλας και δημιουργούν την εντύπωση ότι δεν πρόκειται για αυτοκτονία αλλά μάλλον πρόκειται για εγκληματική ενέργεια» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας, Κωνσταντίνος Τζαβάρας.

«Πήραν τη σπιτονοικοκυρά και ρωτήσανε, να ανέβει απάνω η σπιτονοικοκυρά να δει και τους λέει είχε πάρτι χθες το βράδυ θα κοιμάται. Λέει ο πατέρας της ξεκινάω να έρθω. Ειδοποίησε την αστυνομία, πήγαν με κλειδαρά , ανοίξανε το σπίτι και είδανε αυτό το πράγμα» λέει κάτοικος του χωριού των γονέων της άτυχης φοιτήτριας.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τον ιατροδικαστή η νεαρή φοιτήτρια βρέθηκε με μία σακούλα στο κεφάλι, στην οποία είχε προσαρμόσει ένα σωληνάκι που ήταν συνδεδεμένο με μια φιάλη με αέριο γέλιου.

Χάθηκαν όλα τα αρχεία της

Υποψίες γεννά στους γονείς της 22χρονης το γεγονός ότι ξαφνικά χάθηκαν όλα της τα αρχεία καθώς και άλλα στοιχεία από τον θάνατο της κόρης τους. «Τα στοιχεία αυτά είναι ο τρόπος που βρέθηκε το πτώμα στο δωμάτιο. Είναι οι σχέσεις που είχε η κοπέλα αυτή με κάποιους που ερευνάται και το ποιόν τους και η δραστηριότητα που ασκούσανε . Είναι το γεγονός ότι από το κινητό της και από το ipad και το φορητό υπολογιστή που είχε έχουν διαγραφεί όλα τα αρχεία» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, οι γονείς της νεαρής φοιτήτριας έβαλαν τεχνικό σύμβουλο, ο οποίος θα εξετάσει με τη σειρά του τη σορό της 22χρονης σε μία προσπάθεια να τους δώσει τις απαντήσεις που ζητάνε.

Πηγή: Star

Διαβάστε περισσότερα