Μάνατζερ Καλάθη – Σλούκα: Όλα είναι φήμες και σενάρια – Νικ και Κώστας έχουν συμβόλαια

Πήρε θέση για τον μέλλον των Νικ Καλάθη και Κώστα Σλούκα και ανέφερε πως όλα όσα γράφονται είναι φήμες και σενάρια… 

Η αγωνιστική δραστηριότητα έχει παύσει στο ευρωπαϊκό μπάσκετ λόγω κορονοϊού αλλά τα μεταγραφικά σενάρια κάθε άλλο παρά πάγωσαν το τελευταίο διάστημα. Ο διεθνής γκαρντ του Παναθηναϊκού ΟΠΑ και ο άσος της Φενέρμπαχτσεβρέθηκαν (και βρίσκονται) στην πρώτη γραμμή της μεταγραφολογίας, καθώς τα ονόματά τους σχεδόν καθημερινά συμπεριλαμβάνονται σε δημοσιεύματα που… προϊδεάζουν για την αποχώρησή τους από τους «πράσινους»και την τουρκική ομάδα, αντιστοίχως, καθώς αρκετοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι φέρονται να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να τους εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ο ατζέντης των δύο ελλήνων διεθνών γκαρντ, Πάνος Καπάζογλου, μετά τον καταιγισμό δημοσιευμάτων που υπήρξε, πήρε θέση για το ζήτημα κάνοντας λόγο για «φήμες και σενάρια», ενώ τόνισε πως Καλάθης και Σλούκας έχουν συμβόλαια σε ισχύ για την επόμενη σεζόν, για την οποία ανυπομονούν να αρχίσει…

«Αυτή την ώρα θα έπρεπε να ανυπομονούμε για την έναρξη του Final Four. Αντίθετα όμως, ακούμε φήμες και σενάρια. Ο Νικ Καλάθης και ο Κώστας Σλούκας έχουν συμβόλαια για την επόμενη σεζόν και περιμένουν το τέλος της κρίσης για να επιστρέψουν στα παρκέ», έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό του στο twitter ο Πάνος Καπάζογλου.

Πηγή: ethnos.gr

Διαβάστε περισσότερα