Μάζεψαν 200.000 ευρώ για τους πυρόπληκτους – Αυτά έγιναν στη συναυλία του Ρέμου στη Μύκονο (video)

Το «ματωμένο φεγγάρι», η τεράστια σκηνή που στήθηκε σχεδόν εξ’ ολοκλήρου μέσα στη θάλασσα αλλά και τα εντυπωσιακά σκάφη, γιωτ και ιστιοπλοϊκά που είχαν αγκυροβολήσει στον κόλπο της Ψαρρούς συνέθεσαν το σκηνικό της φετινής εμφάνισης του Αντώνη Ρέμου στην Μύκονο στο Nammos, η οποία μετά τις φονικές πυρκαγιές της Δευτέρας που άφησαν πίσω τους δεκάδες νεκρούς προσέλαβε χαρακτήρα συναυλίας αλληλεγγύης, καθώς όπως αποφασίστηκε μέρος των εσόδων θα πάει στις οικογένειες των θυμάτων και στους πληγέντες.

Για τον σκοπό αυτό είχαν τοποθετηθεί σε εμφανή σημεία πανό και φυλλάδια με τις απαραίτητες πληροφορίες για την κατάθεση χρηματικής αρωγής από τους επισκέπτες προς τους πυρόπληκτους αναγράφοντας τον ειδικό λογαριασμό του Δήμου Μαραθώνα.

Πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα, ο Αντώνης Ρέμος ανέβηκε επί σκηνής και φανερά επηρεασμένος από τα τραγικά γεγονότα δήλωσε πως το μυαλό όλων είναι στους πληγέντες, ζήτησε την οικονομική ενίσχυσή τους και αποκάλυψε πως βρισκόταν σε δίλημμα για την ακύρωση ή όχι της συναυλίας, αλλά αποφάσισε να γίνει με σκοπό την παροχή οικονομικής βοήθειας στους πυρόπληκτους.

Στο πλευρό του καλλιτέχνη εμφανίστηκε φέτος ο Αιγύπτιος Amr Diab, o οποίος άνοιξε το καλλιτεχνικό μέρος της βραδιάς. Ερμηνεύοντας μεταξύ άλλων το «Tamally Maak», το τραγούδι που ακουγόταν στους τίτλους τέλους της εκπομπής «Όλα» του Θέμου Αναστασιάδη, ο Ρέμος του Νείλου όπως τον αποκαλούν, ξεσήκωσε τους Άραβες και Τούρκους κροίσους και τις πανέμορφες συνοδούς τους που κατέκλυσαν για άλλη μια χρονιά το Nammos.

Μεγάλοι απόντες από την φετινή συναυλία ήταν οι έλληνες επώνυμοι, κάτι άλλωστε που αναμενόταν, καθώς μετά την άδικη και αναπάντεχη τραγωδία στην Αττική που είναι ακόμα νωπή, η διάθεση για διασκέδαση βρίσκεται στο ναδίρ.

Πηγή: mykonoslive.tv

πηγή