Λασκαράκη για Σουλτάτο: Νιώθω ότι μαζί του δεν θα πελαγώσουμε ποτέ (video)

Η Βάσω Λασκαράκη καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο και στον χαρακτήρα που έχει και τη «μάγεψε».

«Μου αρέσει που δεν ντρέπεται να εκφράσει τα συναισθήματα του. Εγώ είμαι πιο μαζεμένη. Η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν είμαι τόσο εκφραστικός άνθρωπος και είναι κάτι που το έχουμε συζητήσει. Προσπαθώ να το δουλέψω και να εκφράζομαι περισσότερο. Ο Λευτέρης είναι πολύ εκδηλωτικός άνθρωπος και πολύ διεκδικητικός και τα πράγματα που γουστάρει, τα γουστάρει με πάθος. Αυτό είναι κάτι που τον χαρακτηρίζει και δεν μπορώ, παρά να αισθάνομαι ευτυχισμένη. Δεν ξέρω τι θα γινόταν αν ήταν και αυτός σαν εμένα.

Νομίζω ότι η γοητεία του είναι αυτή. Όταν θέλει κάτι δεν καταλαβαίνει. Είναι αυτό που αγαπώ σε εκείνον! Νιώθω ότι μαζί του δεν θα πελαγώσουμε ποτέ. Μας έχει τύχει αναποδιά μεγάλη και δεν το βάζει κάτω με τίποτα! Ο Λευτέρης είναι ένας άνθρωπος πολύ έξυπνος που φιλτράρει πάρα πολύ τα πράγματα, είναι πολύ συζητήσιμος και ξέρει πού να σταθεί. Ξέρει τι είναι σημαντικό και τι όχι και νομίζω ότι είμαι πάρα πολύ τυχερή!».

Πηγή: Λασκαράκη για Σουλτάτο: Νιώθω ότι μαζί του δεν θα πελαγώσουμε ποτέ (video)altsantiri

Διαβάστε περισσότερα