Λένα Παπαληγούρα – Άκης Πάντος: Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με τον γιο τους

Η Λένα Παπαληγούρα με τον σύζυγό της, Άκη Πάντο και τον γιος τους έκαναν βόλτες και ψώνια στο κέντρο της Αθήνας.

Ντυμένοι σπορ με χαλαρή διάθεση απόλαυσαν τη βόλτα με τον γιο τους και ο φωτογραφικός μας φακός ήταν εκεί και τους απαθανάτισε.

«Τον Άκη τον γνώρισα μέσω της Ιωάννας Παππά. Ήρθε να τη δει στην παράσταση Τρεις Αδερφές, όπου παίζαμε μαζί. Ήταν κάτι δυνατό, τρυφερό, ζωντανό και εύκολο από την αρχή. Σαν να έπρεπε να γίνει. Έτσι το βίωσα εγώ, ελπίζω κι εκείνος. Η πρόταση έγινε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού μας στο Μιλάνο.

Είναι ένας τόπος που τον αγαπώ καθώς έχω δουλέψει στο παρελθόν εκεί με την Οδύσσεια του Robert Wilson. Ήξερε λοιπόν ότι είναι ένα μέρος πολύ σημαντικό για εμένα. Δεν ήταν ότι πήγαμε κάπου τυχαία. Ήταν όλα μελετημένα. Δεν το περίμενα καθόλου.

Ξέραμε ότι θέλαμε να είμαστε μαζί, λέγαμε μήπως βάλουμε μπρος για ένα παιδάκι, αλλά έτσι πολύ φλου. Ήμουν από τους ανθρώπους που έλεγα μια ζωή ότι θα κάνω γάμο με 10 άτομα και τελικά καταλήξαμε να κάνουμε ένα τεράστιο πάρτι ενώ ήμουν επτάμισι μηνών έγκυος. Ποτέ μη λες ποτέ, λοιπόν, στη ζωή», είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της η ηθοποιός.

Πηγή: Λένα Παπαληγούρα – Άκης Πάντος: Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με τον γιο τουςaltsantiri

Διαβάστε περισσότερα