Κωνσταντίνος Αργυρός: Ελληνοτουρκικός έρωτας για τον τραγουδιστή;

Ο πρόσφατος χωρισμός της Τουρκάλας τραγουδίστριας και το ταξίδι που έκανε στη χώρα μας για να συναντήσει τον δημοφιλή Έλληνα καλλιτέχνη για επαγγελματικό λόγο ενέπνευσε τον συντάκτη ενός ρεπορτάζ που αναρτήθηκε στον ιστότοπο της εφημερίδας « Hurriyet» με την υψηλή κυκλοφορία.

«Η Irem Derici βρήκε την αγάπη στον γείτονα! Ο ξένος γαμπρός Κωνσταντίνος Αργυρός» είναι ο τίτλος του, ενώ στο κείμενο αναφέρεται πως η Irem μετά τον χωρισμό της από χορευτή βρήκε τον έρωτα στον Κωνσταντίνο και η μεταξύ τους συνεργασία κατέληξε σε ειδύλλιο. «Η φιλία τους φέρεται ότι άλλαξε πορεία κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους και οι δυο τους πλέον ζουν την αγάπη» γράφει χαρακτηριστικά η «Hurriyet», δίχως όμως να παρα­θέτει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ποια είναι η αλήθεια;

Από το περιβάλλον του Κωνσταντίνου Αργυρού διαψεύδεται η πληροφορία πως ο τραγουδιστής και η συνάδελφος του έχουν συναισθηματική σχέση.

Ωστόσο, η Irem, που θεωρείται από τις πλέον δημοφι­λείς ερμηνεύτριες στη γειτονική χώρα και μετρά περισσότερους από 6.500.000 ακολούθους στο instagram, έχει καλλιτεχνική συνεργασία με τον Κωνσταντίνο.

Μάλιστα, βρίσκεται στη χώρα μας και το βράδυ του Σαββάτου διασκέδασε με την παρέα της στο κέντρο που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ακούγοντας τις μεγάλες επιτυχίες του, ενώ τον επισκέφθηκε στο καμαρίνι του και φωτογραφήθηκαν μαζί.

Διαβάστε περισσότερα