Κορονοϊός: 10.000 μάσκες δωρίζει η οικογένεια Αντετοκούνμπο στον Δήμο Ζωγράφου (video)

Για άλλη μία φορά, οι οικογένεια Αντετοκούνμπο απέδειξε το δέσιμο που συνεχίζει να έχει με την Ελλάδα. Ο Γιάννης, ο Θανάσης, ο Κώστας, ο Άλεξ και η μητέρα τους θέλησαν να συνεισφέρουν στη μάχη κατά του κορονοϊού, προσφέροντας 10.000 μάσκες στον Δήμο Ζωγράφου. Στον Δήμο δηλαδή που ανήκει ο Φιλαθλητικός, η πρώτη ομάδα μπάσκετ του «Greek Freak» και των αδερφών του.

Την είδηση έκανε γνωστή ο Δήμος Ζωγράφου εκφράζοντας ευγνωμοσύνη προς την οικογένεια για την προσφορά της, κάνοντας λόγο για ουσιαστική προσφορά στους πολίτες. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι μάσκες θα μοιραστούν στους εργαζόμενους και στις ευπαθείς ομάδες του Δήμου.

«Ο Δήμος Ζωγράφου θέλει να εκφράσει τη μεγάλη ευγνωμοσύνη του στην οικογένεια Αντετοκούνμπο για την προσφορά 10.000 μασκών για τους κατοίκους της πόλης, ως μέτρο προστασίας από τον ιό Covid 19. H πράξη της οικογένειας, πέρα από την ουσιαστική προσφορά προς τους πολίτες του Ζωγράφου, αποδεικνύει ότι το στενό δέσιμο που έχουν ο Θανάσης, ο Γιάννης, ο Κώστας, και ο Αλέξης, με την πόλη που έμειναν για αρκετά χρόνια αλλά και με την ομάδα του Φιλαθλητικού, όπου έκαναν τα πρώτα μπασκετικά τους βήματα» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Ο δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας, δήλωσε: «Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τα αδέρφια Αντετοκούνμπο για τη γενναιόδωρη προσφορά τους, που αποκτά ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις επειδή γίνεται αυτές τις δύσκολες ώρες για ολόκληρο τον πλανήτη. Με την προσφορά τους επιβεβαιώνουν ότι δεν ξεχνούν την πόλη μας κι όπως έχουμε ανακοινώσει, όταν ξεπεραστεί ο εφιάλτης του κορωνοϊού, ο Δήμος Ζωγράφου θα τιμήσει ανάλογα τον Γιάννη και τα αδέρφια του».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου, Γιώργος Γιαννακόπουλος, που μαζί με τον δήμαρχο Ζωγράφου, παρέλαβαν τις μάσκες είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω κι εγώ από καρδιάς την οικογένεια Αντετοκούνμπο που σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για τον κόσμο αλλά και την πόλη μας βρίσκονται δίπλα μας. Με μια κίνηση υψηλού συμβολισμού αλλά και ουσίας δείχνουν τον ανθρωπισμό τους και την ευαισθησία τους για τον Δήμο μας, καθώς και για τον Φιλαθλητικό, την ομάδα που τους ανέδειξε».

Πηγή: Κορονοϊός: 10.000 μάσκες δωρίζει η οικογένεια Αντετοκούνμπο στον Δήμο Ζωγράφου (video)altsantiri

Διαβάστε περισσότερα