Κορονοϊός: Οι Αγγελόπουλοι δώρισαν 1 εκ. ευρώ για τις ανάγκες των ΜΕΘ – Τα γήπεδα τους προσφέρουν ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός

Οι ομάδες έχουν ευαισθητοποιηθεί στη μάχη κατά του κορονοϊού και βοηθούν στη μάχη που δίνεται από τη χώρα. Στο πλαίσιο αυτό, δωρεά ποσού ενός εκατομμυρίου ευρώ έκαναν οι αδελφοί Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, για την κάλυψη δαπανών εξοπλισμού των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας.

Την ίδια ώρα, σε μια όμορφη κίνηση προχώρησαν οι ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, καθώς προσέφεραν στην Πολιτεία τα κλειστά γήπεδα που χρησιμοποιούν για τους αγώνες βόλεϊ, σε περίπτωση που τα χρειαστούν.

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός θέλησαν να στηρίξουν στην πράξη το Εθνικό Σύστημα Υγείας, που δοκιμάζει αντοχές και όρια πληττόμενο σφοδρά από την πανδημία του κορονοϊού. Ταυτόχρονα, οι δύο αδελφοί επισημαίνουν ότι σε αυτό τον αγώνα η συμβολή όλων είναι αναγκαία, καλώντας εμμέσως όσους δύνανται οικονομικώς, να συνεισφέρουν στη μεγάλη προσπάθεια της χώρας.

Η δήλωση των αδερφών Αγγελόπουλων αναφέρει:

«Προκειμένου να στηρίξουμε έμπρακτα το Εθνικό Σύστημα Υγείας της χώρας, καθώς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης στην πρωτοφανή κρίση που αντιμετωπίζουμε, αποφασίσαμε να προβούμε στη δωρεά ποσού 1.000.000 Ευρώ για την κάλυψη δαπανών εξοπλισμού των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.).

Το παραπάνω ποσό θα κατατεθεί άμεσα και θα διατεθεί μέσω της Εταιρείας Κοινωνικής Προσφοράς της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ. Θεωρούμε ότι η συμβολή όλων μας είναι αναγκαία σήμερα περισσότερο από ποτέ».

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ γνωστοποίησε τη Δευτέρα (23/03) πως παραχωρεί τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του κλειστού γηπέδου στην Πυλαία στην Πολιτεία, σε περίπτωση που χρειαστεί να χρησιμοποιηθεί σε αυτή την πολύ κρίσιμη περίοδο που διανύει η χώρα μας με την αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ, με το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης το οποίο τον διακρίνει, ανακοινώνει, ότι διαθέτει τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του κλειστού σταδίου PAOK Sports Arena, στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, στην ελληνική πολιτεία προκειμένου να τις χρησιμοποιήσει, αν και εφόσον χρειαστεί, και κατά την δική της κρίση, για τις ανάγκες αντιμετώπισης του φονικού ιού ο οποίος μαστίζει την ανθρωπότητα και ο οποίος έχει εξελιχθεί σε πανδημία.

Στις μέρες τις οποίες περνούμε το αίσθημα αλληλεγγύης και ευθύνης, συλλογικής και ατομικής, είναι αυτό το οποίο πρέπει να χαρακτηρίζει τις πράξεις και τις ενέργειες όλων μας. Δεν είναι καιρός για λόγια, μόνο έργα! Μείνετε σπίτι, προστατέψτε την υγεία σας και την υγεία των συνανθρώπων σας».

Ακολούθησε και ο Παναθηναϊκός

Την ίδια ημέρα έγινε γνωστό ότι και ο Παναθηναϊκός ΑΟ προσφέρει το κλειστό γήπεδο της Λεωφόρου στην διάθεση της Πολιτείας για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του COVID-19.

Συγκεκριμένα, με επιστολή τους προς τον Υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, αλλά και τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, οι «πράσινοι» ενημέρωσαν πως παραχωρούν τον «Παύλος Γιαννακόπουλος» άμεσα προς χρησιμοποίηση από τους αρμόδιους φορείς, όταν το κρίνουν απαραίτητο.

Πηγή: Κορονοϊός: Οι Αγγελόπουλοι δώρισαν 1 εκ. ευρώ για τις ανάγκες των ΜΕΘ – Τα γήπεδα τους προσφέρουν ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκόςaltsantiri

Διαβάστε περισσότερα