Κορονοϊός: Θετικός ο Πάτρικ Γιούιν – Το μήνυμα του θρύλου του ΝΒΑ στο twitter

Ο Πάτρικ Γιούιν βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και τέθηκε σε απομόνωση, με το κολέγιο στο οποίο είναι προπονητής να γνωστοποιεί πως δεν βρέθηκαν άλλα κρούσματα

Ο θρύλος του ΝΒΑΠάτρικ Γιούιν, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, γεγονός που επιβεβαίωσαν από κοινού τόσο ο ίδιος όσο και το Τζόρτζταουν, στο οποίο εργάζεται ως προπονητής από το 2017. Ο 57χρονος Γιούιν τοποθετήθηκε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter για το γεγονός, σημειώνοντας: «Βρέθηκα θετικός στον κορονοϊό. Ο ιός είναι σοβαρός και δεν πρέπει να τον παίρνετε χαλαρά. Θέλω να ενθαρρύνω τους πάντες να μείνουν ασφαλείς και να φροντίζουν τους αγαπημένους τους». Ο Γιούιν τέθηκε σε απομόνωση σε νοσοκομείο της περιοχής του Τζόρτζταουν.

Ο Πάτρικ Γιούιν έχει γράψει ξεχωριστή ιστορία στο ΝΒΑ, όντας μέλος του Ηall of Fame από το 2008. Αγωνίστηκε στο ΝΒΑ για 15 χρόνια, με το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του να τον βρίσκει στους Νικς, ενώ φόρεσε της φανέλα των Σούπερσονικς και Μάτζικ, έχοντας κατά μέσο όρο 22.8 πόντους, 10.4 ριμπάουντ και 2.7 κοψίματα.

Διαβάστε περισσότερα