Κορονοϊός: «Βιώνουμε πόλεμο χωρίς όπλα», έγραψε η Ζέτα Θεοδωροπούλου

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου ζει με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη και τα παιδιά τους στην Ιταλία λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του ποδοσφαιριστή και αυτή την περίοδο φοβούνται λόγω του κορονοϊού.

Η κατάσταση στην Ιταλία έχει ξεφύγει και η Ζέτα Θεοδωροπούλου ανήσυχη έγραψε δύο λόγια στο instagram. «Είμαι βαθύτατα στενοχωρημένη γιατί η Ελλάδα μας η ξακουστή πατρίδα μου αυτή τη στιγμή πλήττεται από δύο μέτωπα… αυτά του ιού και του μεταναστευτικού προσφυγικού.

Παράλληλα, τυχαίνει να βρίσκομαι στην Ιταλία, στο επίκεντρο του μεγαλύτερου πλήγματος από τον ιό, όπου οι δυσοίωνες καταστάσεις εδώ μοιάζουν με επιστημονική φαντασία, πρωτόγνωρες για τη δικιά μας γενιά και των γονιών μας, αλλά και για τη νέα γενιά, όλο αυτό που βιώνουμε είναι στενάχωρο και λυπηρό… Προσωπικά θεωρώ ότι βιώνουμε πόλεμο, χωρίς όπλα, ένα βιολογικό πόλεμο με απώτερο σκοπό τα συμφέροντα κάποιων με αντίκτυπο ανθρώπινες ζωές.


Το μόνο που μας μένει πια είναι να μην χάνουμε την πίστη μας, να προσευχόμαστε για ένα καλύτερο αύριο, να αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις ήρεμα και με ατομική ευθύνη, να μένουμε ψύχραιμοι και να κάνουμε υπομονή».

Πηγή: Κορονοϊός: «Βιώνουμε πόλεμο χωρίς όπλα», έγραψε η Ζέτα Θεοδωροπούλουaltsantiri

Διαβάστε περισσότερα