Κορονοϊός: Απίστευτος συνωστισμός σε γνωστό κλαμπ στο Μπουρνάζι – «Παρακαλούμε μην ανεβάζετε βίντεο» (video)

«Παρακαλούμε μην ανεβάζετε στόρυ ή κάποιου είδους βίντεο – εικόνα. Ευχαριστούμε!» ήταν η… παράκληση – γραμμένη σε γιγαντοοθόνες – των ιδιοκτητών προς τους θαμώνες του κλαμπ Boutique στο Μπουρνάζι, οι οποίοι διασκέδαζαν μέχρι τις 2 τη νύχτα ο ένας πάνω στον άλλον, χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τους τα μέτρα κατά του κορονοϊού. 

Ο απίστευτος συνωστισμός, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, με καλεσμένο τραγουδιστή τον Πάνο Καλλίδη, ο ιδιοκτήτης, όμως, ισχυρίστηκε ότι τα πλάνα με τον κόσμο είναι από… παλαιότερες βραδιές προ Covid!

«Κάποια βίντεο, κάποιες φωτογραφίες που βγαίνουν και διαρρέουν γενικά μπορεί να είναι από το παρελθόν. Γιατί έχουμε ξανακάνει live σε αυτό το μαγαζί με τον Πάνο Καλίδη και με άλλους καλλιτέχνες και βγάζουν παλιά, προ covid εποχής» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο καταστηματάρχης επέμεινε ότι τα μέτρα τηρούνται, καθώς οι έλεγχοι που υφίστανται, είναι συνεχείς. Ωστόσο, θαμώνες ισχυρίζονται ότι αυτό είναι μία συνηθισμένη κατάσταση. Όχι μόνο στο συγκεκριμένο κατάστημα αλλά και σε πολλά άλλα.

Διαβάστε περισσότερα