Κορονοϊός: Αναβολές σε τρία παιχνίδια της Euroleague λόγω κρουσμάτων

Ο κορονοϊός συνεχίζει να ταλαιπωρεί και τις ομάδες της Euroleague και όπως ανακοινώθηκε σε νέα ημερομηνία θα διεξαχθούν τρεις αναμετρήσεις της 5ης αγωνιστικής. Συγκεκριμένα, οι αναμετρήσεθς Ζενίτ – Αρμάνι Μιλάνο, Άλμπα Βερολίνου – Μπασκόνια και Εφές – Βιλερμπάν αναβλήθηκαν και θα διεξαχθούν σε νέα ημερομηνία προσεχώς.

Αιτία είναι το γεγονός πως τρεις ομάδες εξέφρασαν αδυναμία να σχηματίσουν την απαιτούμενη οκτάδα παικτών για να αγωνιστούν στα παιχνίδια, λόγω θετικών κρουσμάτων.

Το παιχνίδι της Ζενίτ με την Αρμάνι Μιλάνο, όπως και αυτά της Άλμπα Βερολίνου με την Μπασκόνια και της Αναντολού Εφές με την Βιλερμπάν δε θα διεξαχθούν το διήμερο 22-23 Οκτωβρίου, καθώς τόσο η Ζενίτ, όσο και η Άλμπα, αλλά και η Βιλερμπάν ταλαιπωρούνται από τον κορωνοϊό κια δεν ήταν σε θέση να σχηματίσουν ομάδες για να αγωνιστούν στα παιχνίδια αυτά.

Έτσι, η Euroleague θα αποφασίσει τις επόμενες μέρες για τις νέες ημερομηνίες των αγώνων, ενώ τονίζουμε πως πλέον δεν υφίσταται ο κανονισμός του 0-20 για όποια ομάδα δεν αγωνιστεί σε αγώνα της κανονικής περιόδου.

Φωτογραφία: as.com

Διαβάστε περισσότερα