Κινηματογραφική κλοπή στο Αγρίνιο: «Βούτηξαν» ΑΤΜ από νοσοκομείο ενώ μέσα βρίσκονταν αστυνομικοί

Το ΑΤΜ «βούτηξαν» άγνωστοι δράστες από τον χώρο του νοσοκομείου του Αγρινίου περίπου στις 03.00 τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Όπως μετέδωσε το agrinionews.gr, οι δράστες «μπούκαραν» με κλεμμένο αυτοκίνητο στο νοσοκομείο και με κάποια μέθοδο απενεργοποίησαν τον μηχανισμό της κύριας εισόδου. Μάλιστα, έφθασαν με το όχημα ως τον χώρο που ήταν το ΑΤΜ δίπλα στην υποδοχή.

Με γρήγορες κινήσεις έκοψαν τα καλώδια και ξήλωσαν το μηχάνημα, το φόρτωσαν στο όχημα και έσπευσαν να εξαφανιστούν χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς.

Το κλεμμένο αυτοκίνητο (τύπου Toyota Starlet) εγκαταλείφθηκε σε κοντινή απόσταση και εντοπίστηκε από τις αστυνομικές αρχές που το ερευνούν εξονυχιστικά. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δράστες μεταφόρτωσαν το ΑΤΜ σε άλλο όχημα, προκειμένου να το μεταφέρουν στο κρησφύγετό τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του agrinionews.gr, οι δράστες φαίνεται πως γνώριζαν καλά τα κατατόπια, είχαν μελετήσει καλά την «επιχείρησή» τους, ενώ αξιοσημείωτο επίσης είναι πως την ώρα του συμβάντος, σε άλλο σημείο του νοσοκομείου, στα ΤΕΠ, βρίσκονταν αστυνομικοί που κλήθηκαν να επιληφθούν σοβαρού επεισοδίου.

Σημειώνεται ότι το ΑΤΜ είχε ανεφοδιαστεί πρόσφατα, ωστόσο ακόμη δεν είναι γνωστό το ακριβές ποσό που οι δράστες έκλεψαν.

Οι σχετικές φωτογραφίες:

(agrinionews.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Πηγή: Κινηματογραφική κλοπή στο Αγρίνιο: «Βούτηξαν» ΑΤΜ από νοσοκομείο ενώ μέσα βρίσκονταν αστυνομικοίaltsantiri

Διαβάστε περισσότερα