«Καφέ της Χαράς»: Ο «Μανωλάκης» θέλει να παίξει στην Επίδαυρο (video)

Ο Πάρης Σκαρτσολιάς, ο μικρός Μανωλάκης που γνωρίσαμε στο Καφέ της Χαράς, επέστρεψε τη φετινή χρονιά ως Μάνος στο νέο κύκλο του Καφέ της Χαράς και έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα όπου μίλησε για την επιτυχία της σειράς αλλά και τα σχέδια του για το μέλλον.

«Με το πέρασμα των χρόνων αρχίζει και αυξάνεται, από τον κόσμο που με συναντά στον δρόμο, το πραγματικό όνομα και βέβαια με χαροποιεί αυτό. Το Μανωλάκης, όμως, υπάρχει και είναι κάτι που χάραξε την πορεία μου» σημείωσε χαρακτηριστικά. «Θέλω να κάνω Επίδαυρο, θέλω να κάνω δύσκολα έργα, θέλω να κάνω πράγματα τα οποία θα με πάνε παρακάτω και συνειδητοποίησα εκ των υστέρων – αφού έκανα τη σχολή – ότι δεν θα μπορούσα να τα κάνω μόνο με το ταλέντο», πρόσθεσε σχετικά με τα σχέδια του για το μέλλον.

Για ποιο λόγο, ωστόσο, ο Πάρης Σκαρτσολιάς θέλησε να απομακρυνθεί από τα φώτα έπειτα από το πρώτο Καφέ της Χαράς; «Επειδή κλήθηκα να κάνω επαγγελματικά κάποια πράγματα σε μια νεαρή ηλικία, μαζί με το σχολείο, τα οποία μου στέρησαν κάποια πράγματα από την παιδική λογική ανάπτυξη. Όπως το να παίζεις απλά μπάλα με τους φίλους στην πλατεία».

Όταν ο Χάρης Ρώμας τον ενημέρωσε για τη σκέψη να επιστρέψει με νέο κύκλο το Καφέ της Χαράς του ΑΝΤ1, ο Πάρης Σκαρτσολιάς πρόδωσε πως «πέταξα από την χαρά μου! Ήμουν στον δρόμο και οριακά χοροπηδούσα! Ο Χάρης έχει ένα φοβερό ταλέντο να έρχεται πάντα σαν φύλακας άγγελος εκεί που δεν το περιμένεις. Και στα επαγγελματικά και στα προσωπικά, σε όλα», δήλωσε με χαμόγελο ο νεαρός πρωταγωνιστής.

Πηγή: «Καφέ της Χαράς»: Ο «Μανωλάκης» θέλει να παίξει στην Επίδαυρο (video)altsantiri

Διαβάστε περισσότερα