Κατερίνα Καραβάτου: Το «τρυφερό» μήνυμα στη μητέρα της για τα γενέθλιά της

Η Κατερίνα Καραβάτου ευχήθηκε με ένα «τρυφερό» μήνυμα στη μητέρα της για τα γενέθλιά της.

Πόσταρε φωτογραφίες με τη μαμά της νέα κι εκείνη μωρό κι έγραψε: «Οι φωτογραφίες είναι παλιές και χωρίς κανένα φίλτρο. Όπως είναι η αγάπη της μαμάς προς το παιδί της. Πριν από ένα μήνα τέτοια μέρα, η μαμά μου, μου είπε ξέχασες τα γενέθλια μου Κατερινάκι μου.

Της είπα μανούλα έχουμε Φεβρουάριο, τα γενέθλια σου είναι σε ένα μήνα. Τα γενέθλια της μανούλας μου είναι σήμερα. Και δεν τα ξεχνώ ποτέ. Όπως δεν ξεχνώ ποτέ τίποτα. Σε τιμώ και σ’ ευγνωμονώ, σ’ αγαπώ. Χρόνια πολλά μαμά μου!!!

Υ.Γ Μαμά ήσουν και είσαι πολύ όμορφη.

Υ.Γ2. Γελάω πονηρά από μέσα μου σκεπτόμενη πως επειδή δεν έχεις καμιά σχέση με την τεχνολογία κάποιος που θα δει αυτή την ανάρτηση και θα σε ειδοποιήσει για να το μάθεις. Όπως συμβαίνει πάντα γιατί δε μιλάω πολύ. Και μετά θα ντραπείς. Και μετά θα χαρείς! Χρόνια πολλά!!!!!!».

 

View this post on Instagram

 

Οι φωτογραφίες είναι παλιές και χωρίς κανένα φίλτρο. Όπως είναι η αγάπη της μαμάς προς το παιδί της. Πριν από ένα μήνα τέτοια μέρα, η μαμά μου, μου είπε ξέχασες τα γενέθλια μου Κατερινάκι μου…. Της είπα μανούλα έχουμε Φεβρουάριο, τα γενέθλια σου είναι σε ένα μήνα. Τα γενέθλια της μανούλας μου είναι σήμερα. Και δεν τα ξεχνώ ποτέ. Όπως δεν ξεχνώ ποτέ τίποτα. Σε τιμώ και σ ευγνωμονώ, σ αγαπώ. Χρόνια πολλά μαμά μου!!! Υ.Γ Μαμά ήσουν και είσαι πολύ όμορφη. Υ.Γ2. Γελάω πονηρά από μέσα μου σκεπτόμενη πως επειδή δεν έχεις καμιά σχέση με την τεχνολογία κάποιος που θα δει αυτή την ανάρτηση και θα σε ειδοποιήσει για να το μάθεις. Όπως συμβαίνει πάντα γιατί δε μιλάω πολύ. Και μετά θα ντραπείς. Και μετά θα χαρείς! Χρόνια πολλά!!!!!!

A post shared by Katerinakaravatou (@katerinakaravatou) on Mar 4, 2020 at 9:59pm PST

Πηγή: Κατερίνα Καραβάτου: Το «τρυφερό» μήνυμα στη μητέρα της για τα γενέθλιά τηςaltsantiri

Διαβάστε περισσότερα