«Καταπέλτης» η νέα έκθεση για τον θάνατο της Λαγούδη – «Τη στρίμωξαν για να φανεί αυτοχειρία»

  • Στο πόρισμα 71 σελίδων αναφέρεται πως η φωτιά μπήκε από τους δολοφόνους της άτυχης Ειρήνης στις επτά και μισή το απόγευμα του Σαββάτου 6 Ιανουαρίου
  • Εσκεμμένα η εστία φωτιάς ήταν μόνο μια στη θέση του οδηγού
  • Στρίμωξαν την Ειρήνη στο πίσω κάθισμα ούσα ήδη νεκρή ενώ λόγω του ύψους της (1.80) δεν χωρούσε στα καθίσματα
  • Ερωτηματικά για το τεράστιο κενό πέντε ωρών από τις 14:09 έως τις 19:30

Νέα δεδομένα προστίθενται στην υπόθεση του μυστηριώδους θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη από τη νέα έκθεση του πρώην υπαρχηγού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδριανού Γκουρμπάτση, μέσω της οποίας προσδιορίζεται ο ακριβής χρόνος που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά στο μοιραίο αυτοκίνητο αλλά και νέα στοιχεία από την έρευνα.

Όπως αποκάλυψε το Star, πρόκειται για πόρισμα 71 σελίδων στο οποίο ο κ. Γκουρμπάτσης αναφέρει πως η φωτιά μπήκε από τους δολοφόνους της άτυχης 44χρονης στις επτά και μισή τα απόγευμα του Σαββάτου 6 Ιανουαρίου. Η ώρα προκύπτει από την ανάλυση των ανέμων που επικρατούσαν στη λίμνη Τριχωνίδα από το μεσημέρι και μετά.

Συνεπώς, προκύπτει αυτομάτως ένα τεράστιο κενό πέντε ωρών διότι η τελευταία κάμερα που εντόπισε ζωντανή την άτυχη μητέρα με το αυτοκίνητό της ήταν στις 14:09 το μεσημέρι του μοιραίου Σαββάτου.

Ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, τονίζει στο Star: «Επιβάλλεται να μάθουμε πού βρισκόταν, αν βρισκόταν στο συγκεκριμένο μέρος, αν βρισκόταν κάπου αλλού».

Τη στρίμωξαν για να φανεί αυτοχειρία

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η Ειρήνη Λαγούδη στριμώχτηκε το πίσω κάθισμα ούσα ήδη νεκρή ενώ λόγω του ύψους της (1.80) δεν χωρούσε στα καθίσματα.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί τη βρήκαν ξαπλωμένη με το δεξί πόδι πάνω στο κάθισμα και στο αριστερό στο πάτωμα πίσω από τη θέση του συνοδηγού. Οι δράστες αφού την έβαλαν σε αυτή τη στάση, στη συνέχεια σύμφωνα με τον κ. Γκουρμπάτση, έβαλαν μπροστά από το κάθισμα του συνοδηγού το μπιτόνι και μια τιρκουάζ λεκάνη τα οποία, παρά την πυρκαγιά, ήταν άθικτα. Εσκεμμένα η εστία φωτιάς ήταν μόνο μια στη θέση του οδηγού.

Συνεπώς, τα νέα στοιχεία δίνουν πια μία σαφή εικόνα στο τι συνέβη στην άτυχη γυναίκα την ημέρα που πέθανε στην παραλία Φωτμού .

«Στον τόπο της πυρκαγιάς έμειναν ίχνη που μαρτυρούν τι έγινε. Ένας άνθρωπος που θέλει να αυτοκτονήσει πάει και αυτοπυρπολείται, δεν περιμένει 4 ώρες. Τα στοιχεία ενισχύουν την εγκληματική ενέργεια», τονίζει ο κ. Γκουρμπάτσης.

Η Ειρήνη Λαγούδη, σύμφωνα με τη νέα έκθεση, διαπληκτίστηκε με το άτομο ή τα άτομα που κατά πιθανότητα είναι και οι δολοφόνοι. Υπάρχει ακαταστασία στο αυτοκίνητο που δεν δικαιολογείται παρά μόνο αν έχει προηγηθεί καυγάς.

Ο δράστης εσκεμμένα έκλεισε τον ανεμιστήρα του αυτοκινήτου, ενώ δεν αποκλείεται, σύμφωνα με τον Πραγματογνώμονα, να μιλάμε ακόμα και για εμπρηστή πάθους.Πηγή: Star

πηγή