Καταγγελίες και για δεύτερο καθηγητή στο ΤΕΙ Σερρών που έκανε «πλάτες» στον «κύριο φακελάκι» (video)

Ενώπιον του ανακριτή οδηγείται την Παρασκευή ο περιβόητος, πλέον, καθηγητής του ΤΕΙ Σερρών με ανάρμοστη δράση τουλάχιστον 30 ετών. Ωστόσο, η υπόθεση φαίνεται πως άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου».

Φοιτητές αφήνουν υπονοούμενα για εμπλοκή και άλλων ακαδημαϊκών από το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο. Έτσι, οι «αδιάφθοροι» της ελληνικής αστυνομίας «ξεσκονίζουν» αρχεία και καταλόγους με παρουσιολόγια φοιτητών του συγκεκριμένου τμήματος, τουλάχιστον δέκα χρόνια πριν.

Σκοπός είναι να διαλευκανθεί όσο το δυνατό περισσότερο η συγκεκριμένη υπόθεση. Φοιτητές, που άρχισαν να μιλούν πλέον πιο ανοιχτά, αφήνουν να εννοηθεί πως εμπλέκονται και άλλοι καθηγητές που «έκαναν πλάτες» με το αζημίωτο στον «κύριο φακελάκι», όπως τον αποκαλούν.

Αυτό ισχυρίζεται και ο διαχειριστής του ιστότοπου empisteutiko.gr ο οποίος φοίτησε στο συγκεκριμένο τμήμα και, όπως υποστηρίζει, δέχεται πλέον mail από φοιτητές οι οποίοι εμπλέκουν τουλάχιστον έναν ακόμα καθηγητή.

«Τώρα πια πρέπει να γίνει αυτοκάθαρση στο Ίδρυμα», είπε σε δημοσιογράφο του ΑΝΤ1 ο πρύτανης του πανεπιστημίου. Ωστόσο, όπως είπε, δεν έχουν φτάσει στα αυτιά του καταγγελίες για εμπλοκή και άλλων ακαδημαϊκών.

Όμως, το πρωί της Πέμπτης εμφανίστηκαν φοιτήτριες στο γραφείο της Πρυτανείας ζητώντας να καταθέσουν και αυτές με στοιχεία στον Συνήγορο του Φοιτητή.Πηγή: ΑΝΤ1

Διαβάστε περισσότερα