Κατέθεσε ο αστυνομικός που δέχτηκε επίθεση από Ρομά – «Φοβήθηκα ότι θα μας πάρουν το περιπολικό»

Για την επίθεση που δέχτηκε από ομάδα Ρομά το βράδυ της Τετάρτης, στη διασταύρωση των οδών Πειραιώς και Κηφισού, στου Ρέντη, κατέθεσε ο ένας εκ των δύο αστυνομικών.

«Τους φωνάξαμε “μην μας κυκλώνετε”, αλλά αυτοί συνέχισαν να έρχονται προς το μέρος μας», κατέθεσε ο αστυνομικός, σύμφωνα με τον Alpha. «Φοβήθηκα ότι θα μας πάρουν το περιπολικό αλλά πρόλαβα και έβαλα τα κλειδιά στην τσέπη του», ανέφερε.

Ο αστυνομικός επανέλαβε ότι ο ασύρματος που είχε δεν λειτουργούσε: «Είδα τον ασύρματο που δεν λειτουργούσε γιατί έλεγε ότι δεν έχει σήμα. Ευτυχώς η τελευταία κλήση που είχα κάνει ήταν προς το κέντρο επιχειρήσεων για να τους ειδοποιήσω».

Έξι άτομα επιτέθηκαν σε δύο αστυνομικούς και τους τραυμάτισαν, στη διασταύρωση των οδών Πειραιώς και Κηφισού, στου Ρέντη, το βράδυ της Πέμπτης (1/11). Το περιστατικό συνέβη όταν οι αστυνομικοί σταμάτησαν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δράστες, προκειμένου να το ελέγξουν.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα έξι άτομα επιτέθηκαν στους αστυνομικούς με κομμάτια από μάρμαρο, με αποτέλεσμα να τους τραυματίσουν στα χέρια και στο κεφάλι. Στο σημείο έφτασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ έχουν γίνει έως τώρα τέσσερις προσαγωγές.

Διαβάστε περισσότερα