«Κατάγομαι από την Ιθάκη αλλά δεν μου ταιριάζει το κλίμα της. Στη Μύκονο ξαναγεννιέμαι»

Μπορεί να κατάγεται από την Ιθάκη αλλά το αγαπημένο του νησί είναι η Μύκονος.

Ο γνωστός κύριος της σόουμπιζ σε συνέντευξή του μίλησε για την αγάπη του για το νησί των Ανέμων και την πρώτη φορά που το επισκέφθηκε το 1968.

Ποιος έκανε αυτές τις δηλώσεις σε πρόσφατη συνέντευξή του;

Ο λόγος για τον σχεδιαστή μόδας, Μάκη Τσέλιο.

Κάθε καλοκαίρι κάνεις διακοπές μόνο στη Μύκονο.

Στη Μύκονο δεν έχει περάσει χρόνος που να μην έχω πάει.

Δεν έχεις βαρεθεί τόσα χρόνια το ίδιο μέρος, δεν θέλησες να αλλάξεις τόπο διακοπών;
Όχι, δεν έχω βαρεθεί. Ήρθα στη Μύκονο το 1968, μικρός, έκανα ταξίδι 10 ώρες με το καράβι και κατέβηκα στον γιαλό με μία βάρκα. Είδα ένα υπέροχο σκηνικό, κάτι που με μάγεψε, δεν το είχα ξαναδεί πουθενά. Κατάγομαι από την Ιθάκη, μια υπέροχη πατρίδα. Τότε είχε ωραία νυχτερινή ζωή και ήταν για όλους, φτωχούς και πλούσιους. Τώρα άρχισε το πράγμα να γίνεται λίγο πιο δύσκολο. Τότε δεν είχε δημιουργηθεί ο περιορισμός όπως τώρα…

Στην ιδιαίτερη πατρίδα σου, την Ιθάκη, πόσα χρόνια έχεις να πας;
Στην Ιθάκη έχω να πάω πολλά χρόνια. Το τελευταίο μου ταξίδι ήταν για να αποφασίσω αν θα κρατήσω το σπίτι μου εκεί ή όχι. Τελικά κάτι με έκανε να το δώσω στα ξαδέρφια μου. Δεν μου ταιριάζει το κλίμα της Ιθάκης. Κάθε φορά που πηγαίνω στη Μύκονο ξαναγεννιέμαι. Θα επιστρέψω το Σεπτέμβριο στην Αθήνα. Επαγγελματικά επεκτείνω το κομμάτι των αντρικών, θα απευθύνεται σε άντρες που δεν μπορούν να βρουν έτοιμα ρούχα, μεγέθη διαφορετικά, πολύ ψηλούς ή άντρες που έχουν κιλά.

Πηγή: Λοιπόν

Διαβάστε περισσότερα