Καίτη Φίνου: Δείτε τι αποκάλυψε για το τι γινόταν στα παρασκήνια της ταινίας «Μάντεψε τι κάνω τα βράδια» (εικόνες)

Η Καίτη Φίνου με αφορμή την προβολή της ταινίας «Μάντεψε τι κάνω τα βράδια» στον Alpha το μεσημέρι του Σαββάτου θέλησε να αποκαλύψει κάποια πράγματα που γινόντουσαν στα παρασκήνια της ταινίας όπου πρωταγωνιστούσε.

Η ίδια έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο facebook:

«Τώρα στον #alphatv “Μάντεψε τι κάνω τα βράδια”

Backstage

Υπέροχη στην συνεργασία η γλυκύτατη Ευαγγελία Σαμιωτάκη. Με ρωτάτε που γίνονται τα γυρίσματα στην κάθε ταινία.Δεν θυμάμαι για όλες. Όλες οι ταινίες γυρίστηκαν σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Η σκηνή του χορού στην συγκεκριμένη ταινία γυρίστηκε στην αίθουσα δεξιώσεων του Κάραβελ.

Το ρεστοράν που έγιναν σκηνές ήταν το Ερατώ στο Χαλάνδρι. Για να κάνω την γιαγιά ο Στάθης μου έδειχνε στην πρόβα για φωνή και κίνηση.

Στο φινάλε τα εξωτερικά γυρίσματα έγιναν στου Παπάγου κι έκανε τόσο κρύο που σε μακρινά πλάνα στην καρότσα που έπρεπε να είμαστε επάνω δεν αντέχαμε και έγιναν χωρίς εμάς.

Όταν δείχνει τον Στάθη να οδηγεί πάντα τον ντουμπλάριζαν. Δεν ήξερε φρένο γκάζι και δεν το έμαθε ποτέ?

Λίγο πριν το φινάλε στο αστυνομικό τμήμα είμαι άβαφη φοράω μαύρα….είχε συμβεί κάτι προσωπικό όχι χαρούμενο. Όταν ο Στάθης έκανε την γριά το συνεργείο από τα γέλια δεν δούλευε και οι περισσότερες σκηνές γυρίζονταν πάλι και πάλι.

Δυστυχώς οι περισσότεροι και αυτή την ταινία έχουν φύγει….Στάθης,Ρένα,Σαμιωτάκη,Ρίζος…..Όλοι τους έχουν από μια θέση στην καρδιά μας…….».

πηγή