Ιπποκράτειο και Ευαγγελισμό προσπάθησε να χρησιμοποιήσει ο Φλώρος για την αποφυλάκισή του

  • Tα «κόλπα» για την αποφυλάκιση
  • Εκτός από τον Ευαγγελισμό, επιχείρησε να «χρησιμοποιήσει» και το Ιπποκράτειο
  • Τα νέα στοιχεία που βγήκαν στη δημοσιότητα

Το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών, όπως και τον Ευαγγελισμό, επιχείρησε να «χρησιμοποιήσει», ο Αριστείδης Φλώρος, προκειμένου να του βεβαιωθεί ποσοστό αναπηρίας ικανό να οδηγήσει στην αποφυλάκιση του.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Τvxs.gr, ο Αριστείδης Φλώρος, με τη μεσολάβηση γνωστού καρδιολόγου, εισήχθη στην καρδιολογική κλινική του Ιπποκράτειου στις 7 Δεκεμβρίου του 2017.

Το σχήμα που επεδίωξε να χρησιμοποιήσει ήταν παρόμοιο με αυτό του Ευαγγελισμού: Οι εξετάσεις ενός ασθενούς που υπέφερε πράγματι από καρδιολογικό νόσημα θα πλαστογραφούντο, για να παρουσιαστούν ως εξετάσεις του κ. Φλώρου. Το κόλπο δεν προχώρησε, καθώς ένας γιατρός της κλινικής αρνήθηκε να υπογράψει ψευδώς, όπως συνέβη τελικώς στον νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αριστείδης Φλώρος, πρωταγωνιστής του σκανδάλου Energa – Hellas Power, αποφυλακίστηκε προσωρινά με πλαστή ιατρική γνωμάτευση και τελικά επέστρεψε στη φυλακή τη προηγούμενη εβδομάδα. Στις αρχές του 2017 είχε καταδικαστεί οριστικά από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για υπεξαίρεση και ξέπλυμα 256 εκ. ευρώ, με ποινή φυλάκισης 21 ετών και χρηματική ποινή ύψους 1,5 εκατ. ευρώ. Πριν λίγους μήνες καταδικάστηκε πρωτόδικα και στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθήνας για ηθική αυτουργία στην απόπειρα δολοφονίας εις βάρος του δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου.

«Ο Αριστείδης Φλώρος εισήχθη στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, στην καρδιολογική κλινική, στην οποία είμαι διευθυντής και συντονιστής. Από ό,τι ξέρω είχε εισαχθεί για ορισμένα SADS επεισόδια. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων τα είδα και εγω εκ των υστέρων αφού συντονίζω την κλινική. Η ηλεκτροφυσιολογική μελέτη (επεμβατική διαγνωστική εξέταση για τις καρδιακές αρρυθμίες) δεν έδειξε κάτι το σοβαρό και όπως έγραψαν στο φάκελο του ασθενούς οι συνάδελφοί μου είχε μια μη εμμένουσα αρρυθμία, για την οποία πήρε αγωγή και έφυγε», δήλωσε στο  Tvxs.gr o συντονιστής-διευθυντής του καρδιολογικού τμήματος του Ιπποκράτειου, Ιωάννης Καλλικάζαρος.

πηγή