Θρίλερ με πτώμα άνδρα στη Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε σε προχωρημένη σήψη (video)

Πτώμα σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (03/06) δίπλα σε έλος, πίσω από το στρατόπεδο Κακιούζη, στη Θεσσαλονίκη.

Πτώμα σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, σε περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης. Λόγω της σήψης δεν είναι δυνατό να προσδιοριστεί επακριβώς η ηλικία του, αλλά ούτε και το φύλο του. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, πρόκειται για άντρα, ηλικίας μεταξύ 55-65 ετών. Το πτώμα εντόπισε περαστικός και ειδοποίησε την αστυνομία. Θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή, προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «thestival.gr», το πτώμα ανήκει σε άνδρα, ηλικίας περίπου 60 ετών. Το πτώμα εντόπισε στο ύψος της πύλης λιμανιού 16 περαστικός ο οποίος κινούνταν στον δρόμο Θεσσαλονίκης- Καλοχωρίου.

Πληροφορίες του «thestival.gr» ακόμη, αναφέρουν πως η σορός φέρει οπές στο πρόσωπο, οι οποίες σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις προήλθαν από τη σήψη του πτώματος.

Στο σημείο έσπευσε το κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, το οποίο και εξέτασε τον χώρο. Φωτογραφικό υλικό έχει ήδη σταλεί στις ιατροδικαστικές αρχές για μία πρώτη εκτίμηση των συνθηκών θανάτου του άνδρα.

(πληροφορίες από thestival.gr)

Διαβάστε περισσότερα