Θρήνος στα Χανιά για την τραγωδία με το σκάφος – Κηδεύτηκε ο 35χρονος επιχειρηματίας (εικόνα)

  • Στο ναυτικό δυστύχημα με το μοιραίο ταχύπλοο που έκοψε το νήμα της ζωής σε τρία άτομα
  • Η εξόδιος ακολουθία του Μανώλη Τσεπίση τελέστηκε στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου που είχε κατακλυστεί από κόσμο.

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι είπαν σήμερα στα Χανιά το «τελευταίο αντίο» στον 35χρονο επιχειρηματία Μανώλη Τσεπίση, ιδιοκτήτη δημοφιλούς νυχτερινού κέντρου των Χανίων που βρήκε τραγικό θάνατο στο ναυτικό δυστύχημα με το μοιραίο ταχύπλοο που έκοψε το νήμα της ζωής στον ίδιο και τα αδέλφια Κωστή και Στέλιο Κωνστανταράκη.

Η εξόδιος ακολουθία του 35χρονου επιχειρηματία τελέστηκε στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου που είχε κατακλυστεί από κόσμο.

Στις 12.00 το μεσημέρι της Δευτέρας, από τον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά στα Χανιά, θα τελεστεί και η κηδεία των δύο αδερφών, Κώστα και Στέλιου Κωνστανταράκη.

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Χανίων για την απώλεια των τριών νέων

Ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, προέβη σήμερα, Κυριακή 20/5/2018, στο ακόλουθο συλλυπητήριο μήνυμα αναφορικά με τηναπώλεια των τριών νέων συμπολιτών μας:

«Εκ μέρους του Δημοτικού μας Συμβουλίου και προσωπικά εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μας για το τραγικό συμβάν, που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου και σκόρπισε τη θλίψη στην κοινωνία των Χανίων.

Για την τραγική αυτή απώλεια των τριών νέων και αγαπητών στην κοινωνία συμπολιτών μας εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στις οικογένειές τους».

πηγή