Θεσσαλονίκη: Καραμπόλα επτά οχημάτων – Αλλεπάλληλα τροχαία λόγω καιρικών συνθηκών

Από το πρωί της Δευτέρας, η τροχαία βρίσκεται στο «πόδι» συνέπεια αλλεπάλληλων τροχαίων που συνέβησαν σε δρόμους περιφερειακά της Θεσσαλονίκης.

Λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος και την -κατά τόπους- περιορισμένη ορατότητα, η τροχαία συνιστά στους οδηγούς να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες, να τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας και να έχουν αναμμένα τα φώτα.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση πολλαπλής «καραμπόλας» που σημειώθηκε στο Δερβένι, στο ύψος του «ΤΙΤΑΝ», και κατεύθυνση προς την Αθήνα, όπου συγκρούστηκαν συνολικά επτά οχήματα. Είχε προηγηθεί εκτροπή νταλίκας που μετέφερε άμμο. Υπό αυτές τις συνθήκες και προκειμένου να απομακρυνθούν τα οχήματα από το οδόστρωμα αποφασίστηκε να απαγορευτεί η κυκλοφορία στην έξοδο προς Αθήνα και η κίνηση διεξάγεται από παρακαμπτήριους δρόμους.

Σε άλλες περιπτώσεις, στην κάθοδο του Ρετζικίου και στο ύψος της στροφής Φιλύρου, συγκρούστηκαν, σύμφωνα με την τροχαία, δύο οχήματα, ενώ εκτροπές οχημάτων σημειώθηκαν στην έξοδο της περιφερειακής οδού προς Μουδανιών, όπως και στον παλιό δρόμο των Σερρών, μετά το Δερβένι. Εξάλλου, σύγκρουση δύο οχημάτων έγινε στη εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Μουδανιών, στο ρεύμα εισόδου, κοντά στο εμπορικό κεντρο της Πυλαίας.

Εν τω μεταξύ, παρά τις επικρατούσες συνθήκες, κανονικά διεξάγονται οι πρωινές πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης «Μακεδονία».

Πηγή: Θεσσαλονίκη: Καραμπόλα επτά οχημάτων – Αλλεπάλληλα τροχαία λόγω καιρικών συνθηκώνaltsantiri

Διαβάστε περισσότερα