Θανάσης Αλευράς: Η εντυπωσιακή «μεταμόρφωσή» του για τον νέο του ρόλο (εικόνες)

Είναι από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του ο Θανάσης Αλευράς.

Ο ηθοποιός είχε ξεδιπλώσει το ταλέντο τους στις μιμήσεις όταν συμμετείχε στο ριάλιτι του ΑΝΤ1 «Your face sounds familiar».

Αυτή τη φορά επανέρχεται με μεταμφίεση για τις ανάγκες του νέου του ρόλου στο θέατρο. Πρόκειται για τη θεατρική κωμωδία (ή «βουκολοτραγωδία») του Νίκου Χαρλαύτη, σε σκηνοθεσία Ελένης Γκασούκα με τον τίτλο «Της Μαλάμως» στον ομώνυμο ρόλο. Η κωμωδία «ξεδιπλώνει στην σκηνή την περιπετειώδη ζωή της Μαλάμως, μία γυναίκα που την ποθούν όλοι οι άνδρες στο χωριό αλλά και στην Αθήνα, μία γυναίκα σαν τα κρύα τα νερά, μία γυναίκα κινητή φωτιά, μία γυναίκα που στην καρδιά και στο μυαλό της έχει μόνο έναν και θέλει να ανήκει μόνο σε αυτόν».

Ο ηθοποιός «ανέβασε» στο instagram φωτογραφία του μετά από τη μεταμφίεση για τον ρόλο του κι έγραψε:

«Αυτή είναι η ιστορία της Μαλάμως… μιας κόρης λυγερόκορμης, κατάφορτη ομορφάδα, που όλοι οι νιοι ποθησανε μα εκεινη δεν τους θέλει!!! Έναν μόνο λαχτάρησε……. #tismalamos#voukolotragodia#malamo#theatrolampeti @nikosxarlautis @eleni_gassuka @themiskaramouratidis @jorgesouleiman @konstantinoszamanis @sakisbirbilis @xrusanthimpadeka @konstantinoskaikis @xarisxiwtis @argirisgaganis @kostasantalopoulos @babisgalatsiatos @jerome_kaluta @panos_natsis #kostasmaglaras @kostessakkas @padarous @athinaikatheatra @nick_karajohn 🐑🐑🐑#τοεποστησμαλαμως🎬».

Διαβάστε περισσότερα