Θέλει συνάντηση με Βασιλειάδη η Super League για την… αναδιάρθρωση

Σε πρώτο πλάνο είναι η… αναδιάρθρωση στη Super League και το θέμα συζητήθηκε στο συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής την Πέμπτη (21/3), με τους συλλόγους να θέλουν συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη. Μιλάμε για ζήτημα που παραμένει ανοιχτό, ενώ παρόντες στη συνάντηση θα είναι και οι εκπρόσωποι των καναλιών.

Στο συμβούλιο της Λίγκας δεν πάρθηκε τελική απόφαση και θα υπάρξει επιτροπή που μαζί με τους εκπροσώπους των ΕΡΤ και NOVA θα κάνουν συνάντηση με τον Υφυπουργό. Οι σύλλογοι δεν θέλουν να γίνει πραγματικότητα – τουλάχιστον σε πλήρη μορφή του – το σχέδια για λιγότερες ομάδες στη μεγάλη κατηγορία.

Όπως αναφέραμε, αποφασίστηκε ο Βασίλης Γκαγκάτσης παραμένει διευθύνων σύμβουλος της Super League.

Αναλυτικά οι αποφάσεις που πάρθηκαν:

1. Απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία το αίτημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

2. Επιτροπή αποτελούμενη από εκπροσώπους των ΠΑΕ-Μελών της Super League θα αιτηθεί θεσμική συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γ. Bασιλειάδη, προκειμένου να συζητηθούν ζητήματα που άπτονται του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

3. Ο αγώνας Λαμία-Πανιώνιος, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή, θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019 και ώρα 19:00 (αντί για Δευτέρα 1η Απριλίου 2019 και ώρα 19:00) και ο αγώνας Απόλλων Σμύρνης-Παναθηναϊκός θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 1η Απριλίου 2019 και ώρα 19:00 (αντί για Σάββατο 30 Μαρτίου και ώρα 19:00).

Διαβάστε περισσότερα