Η Τζόυς Ευείδη αποκαλύπτει πώς θα είναι η Σταυρούλα στο νέο «Καφέ της Χαράς»

Σε λίγες ημέρες αναμένεται να προβληθεί το νέο επεισόδιο του «Καφέ της Χαράς» μετά από 15 χρόνια, κι όλοι οι ηθοποιοί της επιτυχημένης σειράς των Ρώμα-Χατζησοφιά είναι ενθουσιασμένοι.

«Νοιώθω και συγκίνηση και χαρά. Το συναίσθημα ήταν σαν να σταματήσαμε για 15 μέρες. Και βασικά, το πιο συγκινητικό ήταν ότι όλοι ζούμε. Ακούγεται αστείο, αλλά είναι πολύ σοβαρό. Το λέω γιατί ο Σιμαρδάνης και ο Ευριπιώτης δεν είναι πια μαζί μας, ούτε η Τζέσυ Παπουτσή. Και μόνο που ζούμε, λοιπόν, είναι πανηγύρι. Αγαπιόμαστε από την πρώτη στιγμή», λέει η Τζόυς Ευείδη, μιλώντας στο «7 μέρες tv».

«Η Σταυρούλα έχει αλλάξει ελάχιστα, δυστυχώς! Έχει καταβάλει επίπονες προσπάθειες η κακομοίρα, ας μην την κακολογούμε. Πάντα προσπαθεί. Και εγώ είμαι αντίστοιχη της Σταυρούλας! Είμαι όλο μεγάλες αποφάσεις και αλλάζω τόσο όσο αντέχω», τονίζει.

Όσον αφορά στο τι έκανε τη συγκεκριμένη σειρά τόσο επιτυχημένη, η ηθοποιός απαντά: «Έγιναν πάρα πολλές σπέκουλες για το τι ήταν αυτό. Κατά την ταπεινή μου άποψη, ήταν η καθαρότητα του γραψίματος του Χάρη και της Άννας. Με τους πεντακάθαρους χαρακτήρες, που δεν μπέρδευαν τον κόσμο και είχαν την τακτοποίηση του παλιού σινεμά. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που γράφουν καταπληκτικά. Είναι σαν να γράφουν μέσα στο στόμα σου, γιατί είναι τόσο άρτιο το κείμενό τους, ώστε αρκεί να το πεις, δεν χρειάζεται ούτε να το παίξεις».

Πηγή: Η Τζόυς Ευείδη αποκαλύπτει πώς θα είναι η Σταυρούλα στο νέο «Καφέ της Χαράς»altsantiri

Διαβάστε περισσότερα