Η συγκινητική αποκάλυψη του Στέλιου Κρητικού για τον γιο του – Δάκρυσε η Αντελίνα (video)

Στον τελικό του «Globetrotters» ο Στέλιος Κρητικός έκανε μια συγκινητική αποκάλυψη για τον Μιχαήλ Άγγελο κάνοντας την Αντελίνα Βαρθακούρη και τον Πέτρο Πολυχρονίδη να βουρκώσουν.

«Κάτι που δεν ξέρει κανείς είναι ότι πριν ξεκινήσει το Globetrotters πέρασα μια πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή μου. Ο Μιχαήλ Άγγελος είχε σαν όνειρο να γίνει αλεξιπτωτιστής, το πέτυχε, πέρασε. Είχε κάνει δύο άλματα και του είχε μείνει το τρίτο για να πάρει την πουλάδα, που ήταν το όνειρό του. Ο Μιχαήλ Άγγελος, όταν έμαθε το πρόβλημα, πήρε αναβολή για να είναι δίπλα μου. Δεν θα ξεχάσω αυτό που έκανε για μένα. Έχω το πιο γενναιόδωρο παιδί στον κόσμο, το πιο σεβαστικό, το πιο καλό και ξέρει πάρα πολύ καλά ότι για πάρτη του μπορώ να δώσω και τη ζωή μου. Και για όλα μου τα παιδιά. Σε αγαπώ», είπε ο Στέλιος Κρητικός.

Με τον γιο του να συμπληρώνει: «Μετά από κάποιες αλλαγές στις οικογενειακές συνήθειες, δεν είχα την ευκαιρία να έχω κάθε μέρα τον μπαμπά μέσα στα πόδια μου, να τον ζω κάθε μέρα. Οπότε, το ταξίδι αυτό μου χάρισε 45 μέρες τον πατέρα μου, να τον μάθω ακόμα παραπάνω, να τον γνωρίσω καλύτερα και το πιο σημαντικό να τον αγαπήσω ακόμα περισσότερο».

Φανερά συγκινημένη η Αντελίνα Βαρθακούρη σχολίασε: «Σαν μαμά το βλέπω από άλλη μεριά. Όταν βλέπω έναν τέτοιο μπαμπά κι επειδή αν με τον Χάρη έχω αυτή την αγάπη και αυτό το δέσιμο, εκτός από την αγάπη μας, είναι το πόσο καλός πατέρας είναι. Και αυτό είναι κάτι που πάντα μέσα μου με συγκινεί. Βλέποντας τώρα τον Στέλιο και τον Μιχαήλ και το γεγονός ότι έχουν αυτή τη σχέση, όντας ο Στέλιος χωρισμένος με τη μαμά, δεν ξέρω, μέσα μου… πολλά συγχαρητήρια. Μπράβο».

Πηγή: Η συγκινητική αποκάλυψη του Στέλιου Κρητικού για τον γιο του – Δάκρυσε η Αντελίνα (video)altsantiri

Διαβάστε περισσότερα