Η Σταμάτη αιφνιδίασε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Τι της πρότεινε on camera (video)

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε στο fashion show του Στέλιου Κουδουνάρη. Την ώρα που η παρουσιάστρια έκανε δηλώσεις στην εκπομπή “Ooh la la”, εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά της η Σάσα Σταμάτη.

Οι δύο παρουσιάστριες συναντήθηκαν για πρώτη φορά on camera, με τη Σάσα να της κάνει ξανά πρόταση για να πάει καλεσμένη στην εκπομπή. Η Κωνσταντίνα αντιπρότεινε πως καλύτερα θα ήταν να συναντηθούν πιο πριν για ένα φαγητό, προκειμένου να νιώσουν και οι δύο πιο άνετα.

«Στην εκπομπή γιατί δεν έρχεσαι; Σε έχουμε καλέσει δύο φορές και θες ειδικό ραντεβού για να έρθεις. Γιατί πρέπει να κάνουμε ραντεβού πριν τη συνέντευξη; Έχει λυθεί το θέμα του δικαστηρίου. Δεν θες να γίνει αυθόρμητα; Αισθάνομαι ότι πιστεύεις ότι θέλω να σε προσβάλλω, αν σε ξεφτιλίσω. Το έχουμε λύσει το θέμα στα δικαστήρια, έχει τελειώσει αυτή η ιστορία. Τελείωσε αυτό, αθωώθηκα. Τελείωσαν αυτά, πάμε γι’ άλλα. Απλά θέλω να σου πω ότι δεν κάνουμε με κανέναν ραντεβού πριν την εκπομπή. Δεν θα μιλήσουμε για τα δικαστήρια, έχει τελειώσει αυτό. Εγώ δεν θα βγάλω απωθημένα σε σένα επειδή έχω την εκπομπή, δεν είμαι κομπλεξικιά. Πάμε γι’ άλλα», είπε μεταξύ άλλων η Σάσα Σταμάτη.

«Δεν πρέπει να κάνουμε ένα φαγητό οι δυο μας να πούμε δυο κουβέντες; Απλά για να νιώσουμε πιο όμορφα και πιο άνετα. Απλά εμένα μου αρέσει και το έχω δείξει σε όσους ανθρώπους πηγαίνω και με τιμάνε και τους τιμάω, να αισθάνομαι και οικεία. Και επειδή μεταξύ μας έχει συμβεί κάτι, εγώ θεωρώ ότι θα πρέπει να τα πούμε σ’ ένα φαγητό. Εγώ θέλω φαϊ!», είπε μεταξύ άλλων η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

πηγή